Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Koukalová chtěla zranění tajit, propálil ho trenér: Už víte, proč mu říkáme Bleky!

Autor: ija

Gabriela Koukalová (27) vysvětlila, jak to bylo s „aférou tříska“. Česká biatlonová naděje své zranění zlehčuje, sama prý by si to nechala pro sebe.  A vzala si na mušku trenéra ženské reprezentace Zdeňka Vítka, který patálii české hvězdy s třískou v palci prozradil.  „Už všichni víte, jak vznikla přezdívka Bleky. Tohle je důkaz, že občas zbytečně blekotá,“ žertovala Koukalová. 

Koukalová přiznala, že musela předčasně odjet z italské Anterselvy, kde probíhala závěrečná příprava na světový šampionát. „Je pravda, že jsem musela na otočku domů, abych si nechala vyříznout třísku, na kterou jsem zapomněla. Po pár dnech jsem už neměla jen oteklý prst, ale šlo to až do zápěstí,“ vysvětlovala největší medailová naděje pro šampionát svým fanouškům na Facebooku a vtipně přidala fotografii herce Jana Třísky .

„Ještě, že máme šikovného doktůrka, který neváhal a předevčírem o půlnoci mi třísku vyřízl, a tím zachránil celou situaci,“ pochvalovala si. „Na závěr vám chci říct, že kdyby všechny bolístky našich životů bolely jako moje tříska, byla by to na tom světě lambáda.“

Už zítra by měla česká hvězda nastoupit do prvního závodu šampionátu v parádní disciplíně. Smíšená štafeta vybojovala na olympiádě v Soči stříbro, jak to dopadne v rakouském Hochfilzenu?

Vše o MS v biatlonu 2017 najdete ZDE >>> 

K vysvětlení svých patálií s třískou v palci použila Gabriela Koukalová fotku herce Jana Třísky.
K vysvětlení svých patálií s třískou v palci použila Gabriela Koukalová fotku herce Jana Třísky.