Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Vytáhl na rande tenisovou princeznu. Co na Bouchardovou chystá?

Autor: ija

Ne lídr New England Patriots Tom Brady, ale student marketingu John Goehrke (20) je podle mnohých skutečným vítězem Superbowlu. Senzační obrat a vítězství Patriots, stejně jako pohotovost a odvaha mu totiž vynesly něco neuvěřitelného – rande s tenisovou princeznou Eugenií Bouchardovou. 

Do té chvíle měl fanoušek amerického fotbalu John Goerhke na Twitteru asi 150 followerů, teď jich má desetkrát tolik. A stačilo, aby odpověděl na tweet krásné tenistky, kterou dávno obdivuje. Když Atlanta Falcons vedli nad New England 21:3 a zdálo se být „vymalováno“, napsala Bouchardová na Twitter: „Věděla jsem, že Falcons vyhrajou.“ Goehrke to ale viděl jinak, a tak odvětil: „Jestli zvítězí Patriots, jdeme na rande?“ A šokovalo ho, že Bouchardová odpověděla: „Jasně!“

Když pak Bradyho spoluhráči ztracený zápas otočili a slavně triumfovali, Bouchardová se nestáhla, ale pokračovala ve hře: „Páni, ono se to opravdu stalo. No tak, kde bydlíš?“ napsala Goehrkemu a začala ho na Twitteru sledovat.

„Věděl jsem, že obrat není nemožný. Jsem sice fanoušek Chicago Cubs, ale znám Toma Bradyho a vím, jak dobří jsou Patrioti. A věděl jsem, že Genie fanouškům často odpovídá, tak mě napadlo něco takového napsat,“ prozradil Goehrke.

„Když zápas skončil, začala na Twitteru pěkná mela. Kamarádi, kteří to viděli, mi začali psát. Poprvé jsem musel zprávy odmazávat,“ řekl odvážlivec listu Kansas City Star.

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová ráda zveřejňuje sexy fotky.
Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová ráda zveřejňuje sexy fotky.

Také Bouchardová musela odpovídat na všetečné otázky. Potvrdila, že má skutečně v úmyslu rande naslepo absolvovat. Možná prý tajemného ctitele pozve na turnaj. „Je to legrace, jdu do toho, chci dodržet slovo, řekla hvězdička. „Vezmu ho na turnaj, ale on musí být gentleman a zorganizovat parádní večer,“ dodala.

Kdo je tedy John Goehrke? Pochází z Chicaga a na univerzitě v Missouri studuje marketing. Bouchardovou obdivuje od roku 2014, kdy ve Wimledonu došla až do finále, kde prohrála s Petrou Kvitovou. „Jsem velmi soutěživý člověk. Spousta lidí mi psalo, že já jsem skutečným vítězem Superbowlu. A že si spílají, že je to nenapadlo dřív než mě,“ smál se.

A čím hodlá ohromit tenisovou krásku, o níž se tvrdí, že je namyšlená a rozmazlená? „Bude záležet na tom, kde se potkáme, ale nejspíš to bude večeře a nějaká pěkná zábava. Samozřejmě jsem připravený to zaplatit,“ vyložil.

„Asi budu trochu nervózní, ale ona vypadá jako prima holka. Myslím, že to bude v pohodě. Asi jsem víc natěšený než nervózní,“ svěřil se. Na výsledek rande teď čekají tisíce fanoušků sličné Kanaďanky.