Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Messi ji radši blokoval, teď chce MissBumBum trénovat Barcelonu

Autor: ija

Brazilská Miss BumBum Suzy Cortézová (26) prosí bývalého kapitána Carlese Puyola (38), aby se vrátil do Barcelony jako trenér a ucházel se o místo Luise Enriqueho. V opačném případě je prý ochotná posadit na horkou trenérskou židli svůj vlastní luxusní zadeček. Jen aby se trenérem katalánského velkoklubu nestal Arséne Wenger. 

Nejvíc sexy fanynka Barcelony přivítala rozhodnutí dosavadního kouče Luise Enriqueho, který oznámil, že po sezoně na Nou Campu končí. „Myslím, že udělal dobré rozhodnutí, může pokračovat v jiném klubu. Na jeho místě bych moc ráda viděla našeho skvělého Carlese Puyola. Zná Barcu a katalánské fanoušky jako nikdo jiný. Byl to ten nejlepší kapitán, jakého jsme kdy měli,“ prohlásila brazilská modelka, která se proslavila ziskem titulu Miss BumBum, když v roce 2015 zvítězila v soutěži o dívku s nejkrásnějším pozadím. 

Puyol (38) ukončil kariéru po 16 letech v Barceloně, za kterou odehrál 593 zápasů. Favoritem na trenérské místo je nicméně Jorge Sampaoli ze Sevilly, zmiňováno je i jméno dlouholetého kouče Arsenalu Arséna Wengera. To by se ale Cortézové ani trochu nelíbilo. „Wenger do Barcelony? Nemá s ní nic společného. Být trenérem Barcy znamená, že musíte rozumět i tomu, jak se žije v Katalánsku,“ tvrdí. „Kdyby odmítl Puyol, pak budu Barcelonu trénovat radši já,“ vtipkuje.

Cortézová se s barcelonskými hvězdami dobře zná. S Lionelem Messim se ovšem dostala do malého konfliktu. Argentinský kouzelník ji začal na sociálních sítích blokovat, protože mu prý posílala příliš sexy fotky.

Miss BumBum Suzy Cortézová je zřejmě nejvíc sexy fanynkou fotbalistů Barcelony.
Miss BumBum Suzy Cortézová je zřejmě nejvíc sexy fanynkou fotbalistů Barcelony.