Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Šarapovová, jak ji neznáte. Tenisová hvězda v teplákách, neučesaná a bez makeupu

Autor: ija, pan

Už se to blíží! Ruská tenistka Maria Šarapovová se chystá na návrat na kurty po trestu za doping a pořádně na tom maká. A tak ji lze občas zastihnout úplně jinak než obvykle. Žádný sofistikovaný makeup, dokonalý účes ani stylové oblečení, jako když se chystá na focení nebo hodlá prezentovat své bonbóny značky Sugarpova. Blonďatou krásku zastihli paparazzi, když vyrazila do posilovny jen tak neupravená, v teplákách, rozcuchanými vlasy. 

Šarapovové bude v dubnu už třicet, ale podle mnohých jí to pořád zatraceně sluší. A to i když jde bez makeupu do tělocvičny.

Během nucené pauzy zveřejňovala sama ruská kráska na sociálních sítích spoustu fotek, kde bylo vidět, jak tvrdě maká na svém návratu. Nutno uznat, že i při tréninku vypadala skvěle.

Maria Šarapovová si odskočila do posilovny, neučesaná a bez makeupu.
Maria Šarapovová si odskočila do posilovny, neučesaná a bez makeupu.

Fanoušci, zejména muži, se na její návrat na kurty už těší, a nelze se jim divit. V tenisových kruzích to ale vyvolává rozpaky až otevřený odpor, soupeřkám se nelíbí, že pořadatelé turnajů nabídli dopingové hříšnici divokou kartu.

Poprvé by se ruská kráska měla fanouškům představit na turnaji v německém Stuttgartu, který startuje za necelý měsíc 24. dubna. Jak ji přivítají fanoušci a jestli dokáže navázat na své výkony z dob největší slávy, si budou muset tenisoví příznivci počkat, jedno je však jisté už teď. Pětinásobná grandslamová šampionka na sebe pořádnou pozornost strhává již nyní.