Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dovolené biatlonistů: Italka provokuje, kadeřnice Koukalová a Šlesingr na Havaji

Autor: ija

Celou zimu běhali s flintami na zádech a běžkami na nohou po kopcích a teď mají konečně čas na vysněnou dovolenou. Česká biatlonová hrdinka Gabriela Koukalová si zasloužené volno už dopřála a postupně ji následují další. Dorothea Wiererová se ukázala v plavkách na Mauriciu, Ondřej Moravec vyrazil na Maledivy a Michal Šlesingr dokonce až na Havaj. Králové sezony  to pojali poněkud odlišně, Martin Fourcade zašel na fotbal a Laura Dahlmeierová si ani o dovolené neodpustila hory.   

Na fotky Dorothey Wiererové se její fanoušci vždycky obvlášť těší. Oblíbená Doro se totiž nebojí odhalit své sexy tělo v plavkách a přesně to udělala i tentokrát, když své příznivce zásobila fotkami z idylického Mauriciu.

„Je čas se trochu ohřát,“ zvěstoval Ondřej Moravec a vyrazil s rodinou na ostrov Meeru na Maledivách. Z obrázků je jasně patrné, že jemu, manželce Veronice i malé Rozárce se tam moc líbilo. Až na druhý konec světa se vydal další český biatlonista Michal Šlesingr zvaný Boušek , na Havaji obdivoval vodopády i lávová pole.

Dorothea Wiererová během dovolené
Dorothea Wiererová během dovolené

Svou dovolenou si po fantastické sezoně užila i největší česká hvězda Gabriela Koukalová, která si dokonce vyzkoušela i premiérovou roli, když ostříhala svého manžela Petra Koukala.  „Byla jsem nervózní, poprvé jsem někoho stříhala strojkem,“ smála se šampionka.

Do dětství se vrátila Eva Puskarčíková, v Egyptě vystavěla obří hrad z Písku. „Vyrobili jsme Bradavice,“ hlásila s připomínkou knihy o čaroději Harrym Potterovi.

Vítěz Světového poháru Martin Fourcade zveřejnil fotku z fotbalového zápasu Barcelony s Juventusem. „Když máte servismana z Itálie, není nad takový zápas,“ připsal k fotce, na níž pózuje v dresu Barcy.

Aktivní volno si naplánovala Kaisa Mäkärainenová , zašnorchlovala si s „malými žraločky a spoustou dalších zajímavých tvorů.“ A nejlepší biatlonistka uplynulé zimy Laura Dahlmeierová? Ani té se válení po plážích moc netýká. Sněhu nemá dost, a tak znovu vyrazila do hor, kde se věnuje skialpinismu.