Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ukáže se, zda Vrba v Plzni uspěje, tvrdí Kolář. Co bude s Horváthem?

Autor: ija, O2 TV SPort

Budou to mít sparťané těžší, když konkurenta z Plzně znovu povede strůjce posledních úspěchů Viktorie Pavel Vrba? Vrátí se na západ Čech i Daniel Kolář? Co teď bude s Pavlem Horváthem? To a mnohé další přinese dnešní díl diskusního pořadu televize O2 TV TIKI TAKA.

Hosty moderátora Petra Svěceného byli fotbalisté Horst Siegl a Daniel Kolář, herec David Novotný, muzikant Richard Tesařík a publicista Luděk Mádl.  Jedním z témat TIKI TAKA byl velký návrat Pavla Vrby k plzeňské Viktorii, jemuž předcházela i jednání o angažmá ve Spartě. Vážná jednání, jak přiznal Vrba.

Velkého fanouška sparťanů Davida Novotného ale nemrzí, že se Vrba nakonec neupsal na Letné. „Nemrzí, fakt, já jsem ho jako trenéra nechtěl. Ale za čas… možná… uvidíme… A jestli to teď budeme mít těžší? To nevím, pro nás je důležitý poprat se sami se sebou,“ naznačil jisté problémy Sparty Novotný.

Vrbův návrat do Plzně? Teprve se uvidí, zda znovu uspěje, tvrdí Kolář
Video se připravuje ...

Známý bavič zůstával v diskusi dlouho vážný, nakonec ale přidal i humornou historku. „Kdysi jsem jezdil z Českých Budějovic, kde jsem dělal divadlo, hrát fotbal do Rakouska, do jedné vesnice asi 80 kilometrů za hranice, nějaký jejich okresní přebor. Pan trenér tam měl magnetickou tabuli a vždycky před zápasem dlouze rozebíral taktiku, kladl na tu tabuli magnetky se jmény hráčů, vysvětloval a oni tam seděli a vážně přikyvovali. Nakonec vzal tu moji magnetku, dal ji nahoru do útoku a pronesl: Dáfit, tu špílst fůsbal, jaaaaa? (Davide, ty budeš hrát fotbal, ano?),“ rozesmál Novotný přítomné. „Kdyby se totiž pustil do většího rozboru, to bych asi nepřeklenul jazykovou bariéru,“ dodal herec upřímně.

Vrba: Pro Plzeň rozhodla znalost protředí i Liga mistrů
Video se připravuje ...