Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIDEO ze zatýkání Woodse! Myslel, že je na druhém konci USA, pletl si hymnu s abecedou

Autor: spo

Byl úplně mimo. Golfová legenda Tiger Woods byl v pondělí ve tři hodiny ráno zadržen americkou policií poblíž své rezidence na Floridě. Když zmateného sportovce hlídka zastavila, vůbec nevěděl, co se děje a kde je. Myslel si, že je v Kalifornii, která je skoro 5000 kilometrů daleko od místa zadržení!

Byl chycen, jak spí na dálnici ve svém luxusním mercedesu. Po probuzení a na vyzvání policistů vystoupil Tiger Woods z vozu a na nohách neměl boty! Podle výrazu ve tváři a zmatenému žvatlání bylo jasné, že je pod vlivem návykové látky. Strážcům zákona přiznal, že si vzal hodně prášků a rozhodně nepil alkohol nebo užil drogy.

Následně měl na příkaz policisty vyjmenovat písmena abecedy. Omámený Woods se ale otočil směrem do silnice a kráčel pryč. Pak chtěl zase zpívat americkou hymnu.

Na třetí pokus už pochopil, co se po něm chce a pomalu předříkával písmenko po písmenku, což překvapivě zvládl. Horší už to bylo s orientací. Strážníkům tvrdil, že neví, kam jede a je nyní v Kalifornii. Přitom byl na druhé straně Ameriky na Floridě.

Policie ho tak zadržela a eskortovala do cely. Golfistův mercedes za 220 tisíc dolarů (pět milionů korun) měl proražené pneumatiky, prasklý nárazník a škrábance na laku.

Po sedmi hodinách ve vazbě byl kdysi nejlépe vydělávající sportovec světa propuštěn na kauci a bude vyšetřován na svobodě.

Mercedes Woodse měl proražené pneumatiky
Mercedes Woodse měl proražené pneumatiky