Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Vaňkovy hlášky u soudu? Pivo Kokeš existuje a chystá energetický speciál

Autor: bko

Takovou marketingovou kampaň byste prostě nevymysleli… Když fotbalista Ondřej Vaněk u soudu vysvětloval svou konverzaci s údajným drogovým dealerem o „kokeši“ tím, že šlo o pivo, vyvolal u fanoušků vlnu pobavení. Hláška si už ale žije svým vlastním životem - a ozval se i pivovar Kokeš!

Hodně fanoušků bere Vaňkovu obhajobu jako podařený vtip, pivo Kokeš ovšem opravdu existuje. A malý pivovar z Kamenice nad Lipou díky explzeňskému fotbalistovi získal nebývalou pozornost.

„Vážení přátelé našeho pivovárku, a milovníci Kokeše, na základě dnešního přehledu tisku a zvýšené poptávky uvedeme v dohledné době novou recepturu vyladěnou našimi sportovci,“ zveřejnil pivovar na své facebookové stránce a rýpe i do spojení s kokainem, který se právě „kokeš“ slangově nazývá.

Pivovar Kokeš má neuvěřitelnou reklamní kampaň
Pivovar Kokeš má neuvěřitelnou reklamní kampaň

„Bude to vysoce energetické pivo Bílý Kokeš. Limitovaná edice však bude určena pouze pro Západní Čechy,“ smějí se pivovarníci. Někteří fanoušci pak jdou ještě dál a zmiňují možnost, která se prostě nabízí…

„Když skončil Gambrinus, tak by to mohl vzít Kokeš, ne? Kokeš liga zní fajn,“ píše David Sobišek na Twitteru. A s tím se nedá než souhlasit!

VIP MIX: Kopic a Vaněk v průšvihu, Jágr vtipně gratuloval mistrům
Video se připravuje ...