Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Sluková promluvila o rozpadu páru Kiki a Maki: Proč vzniklo drama?!

Autor: pv

Už je to přes dva roky, ale stále je to žhavé jako rozpálený písek. A hlavně hodně bolestivé. Plážová volejbalista Markéta Nausch-Sluková otevřeně promluvila o bouřlivém rozchodu s parťačkou a nyní už bývalou kamarádkou Kristýnou Hoidarovou Kolocovou. Právě Kiki prý může za to, že rozpad úspěšného páru byl tak dramatický.

Zrazená Kolocová těžko překousávala, že byla vyštvána Slukovou a jejím manželem trenérem Simonem Nauschem a nahrazena Barborou Hermannovou. Nedávno o citlivém tématu promluvila a řekla, že si to s Markétou už asi nikdy nevyříká. Nyní olej do ohně přilila i Sluková.

Rozchod Kiki a Maki pořád dráždí. Nikdy si to vyříkávat nebudeme, tvrdí Kolocová
Video se připravuje ...

„Pro mě to bylo náročné období. Hrály jsme spolu deset let, od deseti let jsme se i znaly, kamarádily. Ten vztah přešel do takové marketingové klícky. Dlouhou dobu to fungovalo, jenže pak přišel moment, že už jsme neměly kam růst. V roce 2015 jsem Kristýně řekla, že už nechci takto pokračovat, a tam přišlo to, proč to bylo tak dramatické. Zatímco já to nechtěla mediálně probírat, Kristýna se rozhodla o tom mluvit. To drama vzniklo tím, že to bylo prezentováno jen tou její formou, takže celá kauza byla hodně jednostranná,“ tvrdí v rozhovoru pro server flowee.cz Sluková a vzápětí dodává, že to tehdy měla řešit jinak.

„Kdybych mohla něco změnit, tak bych se k tomu vyjádřila a tu jednostrannou verzi zvrátila,“ říká dvojnásobná olympionička.