Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tenisová nevěrnice, která měla i dva Čechy, ukončila kariéru: Teď chci dítě!

Autor: sjs

O jejím intimním životě by se dalo napsat několik tlustých knih. Švýcarská tenistka Martina Hingisová (37) zlomila srdce mnoha mužům. Mezi nimi byli i tenista Radek Štěpánek nebo hokejista Pavel Kubina. Slavná hráčka po letošním Turnaji mistryň ukončila definitivně kariéru a hodlá se vrhnout na novou roli. Chce být matkou.

Počet jejích sexuálních partnerů byste nespočítali na prstech několika rukou. Mnoho mužů si myslelo, že Hingisovou nadobro změní a usadí se s nimi. Byl to ale omyl. Vyprávět by o tom mohl její bývalý manžel Thibault Hutin.

Projděte si (zdaleka ne kompletní) přehled milenců a lásek Martiny Hingisové:

Julian Alonso (1998) V sedmnácti se zbláznila do béčkového tenisty, zato prvotřídního krasavce. Rozchod přišel, když se obarvil na blond.
Julian Alonso (1998) V sedmnácti se zbláznila do béčkového tenisty, zato prvotřídního krasavce. Rozchod přišel, když se obarvil na blond.

Svou milovanou ženu chtěl překvapit na hotelovém pokoji, ale ona nemile překvapila jeho. V posteli měla svého manažera. Ani on jí však nevydržel dlouho a nyní chodí s podnikatelem Haraldem Leemannem.

S ním by chtěla pravděpodobně počít i prvního potomka. „Teď to nechci řešit a hlavně chci mít klid. Až budu mít nějaké novinky, tak vám je řeknu,“ tajemně odpovídala Hingisová novinářům po prohraném semifinále Turnaje mistryň v Singapuru, kde se svou parťačkou Chan Yung-jan podlehla Hlaváčkové s Babosovou a ukončila kariéru.