Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Odměna Krmenčíkovi a spol. po výhře nad Luganem: Prsa ven!

Autor: ps

Partnerky fotbalistů šílí, zároveň podobné výstřelky prostě musí skousnout! Fanynka Viktorie Plzeň se po vítězství v Evropské lize nad Luganem (4:1) na tribuně za brankou tak odvázala, že zahodila triko a třetí domácí gól slavila jen v podprsence…

Jako noc a den vypadaly výkony Vrbových svěřenců proti ne úplně našlapanému švýcarskému týmu. „Byli jsme pomalí, od některých hráčů jsem očekával víc,“ hřímal naštvaný kouč Plzně po překvapivé porážce venku 2:3.

Ve Štruncových sadech to na hřišti o prsa rozhodně nebylo, na tribuně ovšem ano! První dva góly domácího favorita necelých 10 tisíc fanoušků hlasitě oslavilo. Při třetím zásahu po hlavičce Hořavy se slavilo sexy stylem.

Nadšená fanynka za brankou se nechala poněkud unést. Po boku svých svlečených parťáků v kotli neváhala a triko odhodila taky! Jen v podprsence točila nad hlavou týmovou šálou, na obličeji jí zářil spokojený úsměv.

Viktoriánům je tak vysněný postup do další fáze Evropské ligy zase o něco blíž. Figurují se šesti body na druhém místě tabulky. Zda postoupí se pravděpodobně rozhodně v klíčovém souboji za tři týdny doma s Hapoelem Beer Ševou, který je o 2 body pozadu.

Krátce po gólu to přišlo. Fanynka zahodila triko!
Krátce po gólu to přišlo. Fanynka zahodila triko!

Vrba chválil plzeňskou ofenzivu: Jsme rádi, že máme Krmenčíka
Video se připravuje ...