Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Životní přehmat Řepky: Erbovou jsem si vybral v katalogu, ani jsem ji neznal

Autor: pv

Jsou momenty, na které nikdy v životě nezapomene. Bývalý fotbalista Tomáš Řepka (43) ve své nové knize Děkuju prozradil, jak se seznámil s druhou manželkou Vlaďkou Erbovou. Vztah s modelkou mu nevyšel podle jeho představ a kromě jejich společného syna Markuse na toto období nemá pěkné vzpomínky.

Láska díky kalendářům. „Když si vzpomenu, jakou náhodou jsem se s ní tehdy seznámil a že jsem si ji vlastně vybral, tak bych si nejraději dal přes prsty,“ napsal ve své knize Řepka a popisuje, jak se poprvé s  Erbovou setkal.

„Fotil jsem propagační kalendář se svým autem, a protože se fotí luxusní vozy s modelkami, ukázal jsem v katalogu na jednu s krátkými černými vlasy. Že mi tehdy ta ruka neupadla…“

Několik dní po focení Erbová zavolala Řepkovi, že by s ním ráda nafotila charitativní kalendář. Tehdejší kapitán Sparty souhlasil a spustila se osudová spirála.

Vlaďka drží umělá prsa, ale slovo již ne.
Vlaďka drží umělá prsa, ale slovo již ne.

„Byl jsem slavný ženatý fotbalista, který měl rodinu a pořád byl někde v luftu a vydělával obrovské peníze, ona byla neznámá fotomodelka, která chodila přehlídky na diskotékách,“ připomněl Řepka a prozradil, jak si vychutnával milenecký vztah.

„Lákal mě ten adrenalin ze zakázaného ovoce. Jako milenka mi představila jiný život, než byl ten můj s manželkou Renatou. Rodinný poklidný stereotyp už mi nestačil,“ uvedl bývalý fotbalista, který lituje, že se bláznivě zamiloval zrovna do Erbové.

„Připadám si zpětně jako pitomec. Byl jsem zamilovaný, to ano, ale do čeho a do koho? Co mě tak uhranulo?“ ptá se na stránkách své třetí knihy Řepka.