Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Uniklo ze silvestrovského dění: Koukalová se chystá oznámit novinu!

Autor: hoz

Marodí a nezávodí. Mohla by se tak klidně flákat a poslední den v roce propařit. Ale biatlonistka Gabriela Koukalová (27) je »profík« každým coulem. Na Silvestra tedy žádná pařba, ale spánek!

Vychechtaná vyběhla společně s manželem Petrem na Nový rok k prvnímu letošnímu tréninku. „Sice jsme už čtvrtý rok po sobě prospali silvestrovskou půlnoc, ale o to víc energie jsme měli ráno a do roku 2018 jsme vtrhli naplno! Na tréninku už to taková paráda nebyla, ale dobrá nálada vydržela,“ poslala přes sociální sítě vzkaz fanouškům.

Ti by stejně ale raději slyšeli zprávu, kdy už zase obuje závodní lyže, nabije flintu a vyrazí k ostrému závodu. Do německého Oberhofu, kde se bude od zítřka soupeřit ve Světovém poháru, Koukalová zase nevyjede. Pořád jí trápí bolavá lýtka.

Všichni netrpělivě vyhlíží polovinu ledna. To by měla česká biatlonová hvězda oznámit, jak to nakonec dopadne s celou olympijskou sezonou. Čas ubíhá rychle. Hry v Koreji začnou už 9. února. 

I proto její přání do nového roku vyznívá (hlavně pro ni samotnou) hodně hořce. „Přejeme všem, aby nejen všechna vaše rána nového roku byla plná elánu.. a pevné zdraví především.“

Gabriela s Petrem se na silvestra převlékli do kostýmů.
Gabriela s Petrem se na silvestra převlékli do kostýmů.