Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

VIP Wimbledon! Slavný syn v kraťasech, hvězda NHL či Piqué bez Shakiry

Autor: sjs

Nejslavnější tenisový turnaj světa láká každý rok do ochozů i známé tváře. V Londýně na Wimbledon zavítala řada sportovních i uměleckých celebrit. Boháči na tribunách sledují, jak o miliony korun na kurtech bojují tenisové hvězdy. Kdo vše zavítal do All England Clubu?

Je jich plné hlediště. Význačné osobnosti chtějí na vlastní oči spatřit a zažít atmosféru na utkáních legendárního Wimbledonu. Často jsou k vidění předevčím na centrálním dvorci kolegové sportovci.

Na zápasy pravidelně chodí hokejový brankář New York Rangers Henrik Lundqvist, golfista Sergio Garcia nebo španělský fotbalista Gerard Piqué, který je však v Anglii bez své manželky zpěvačky Shakiry .

Syn Davida Beckhama Romeo dorazil do Wimbledonu v kraťasech a triku
Syn Davida Beckhama Romeo dorazil do Wimbledonu v kraťasech a triku

To jiná hudebnice do All England Clubu ráda zavítala. Britka Ellie Gouldingová ráda sleduje v akci Rogera Federera . To americká modelka a herečka Amber Heard chodí i na menší dvorce a pozoruje i budoucí tenisové hvězdy.

Turnaj si nemohl nechat ujít i syn slavného otce. Romeo Beckham na rozdíl od ostatních celebrit nechodí v drahém a elegantním oblečení, ale vystačí si se sportovním trikem a kraťasy. Vypadá tak jako podavač míčků. To táta David je jiný elegán.