Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Noční drama u Jágra! Zasahovala kriminálka

Autor: vba

Vrátit se pozdě večer domů a zjistit, že kvůli řádění zloděje musíte volat kriminálku? To nechce zažít nikdo z nás, jenže přesně to se stalo Jaromíru Jágrovi (46) a jeho milované Veronice (27)!

Celá utahaná se před půlnocí vracela z pracovní cesty domů, jenže něco najednou nehrálo! „Přijela jsem z focení v půl dvanácté a pak jsem tady do dvou řešila nějaké patálie,“ mávla Veronika na Instagramu rukou. Jenže to situaci dost zlehčovala. Z běžné patálie se může vyklubat dokonce trestný čin!

Na fotce, kterou Kopřivová na internetu zveřejnila, se totiž pohybuje chlapík v černém policejním tričku s nápisem »kriminalistický technik«. A ten v garáži na Jágrově černém bavoráku rozhodně nešetřil následky nějaké dopravní nehody! Uprostřed noci jel v plné polní sbírat důkazy o zločinu!

„1:20, paráda... Myslela jsem si, že tenhle den už nemůže být náročnější,“ odfrkla si Veronika, zatímco kriminalista dokumentoval škody na luxusním fáru.

Nevítaná návštěva pachatele v jejich garáži, to ale člověka rozhodí. Kopřivová tak i přes velkou únavu noc spíš jen probděla. „Co si budeme povídat, ráda bych si pospinkala...“ krčila blondýnka rameny.

Co řeší kriminalistický technik?

Základním úkolem je kromě zjišťování a zajišťování stop také provádění foto- či videodokumentace

Ohledně škody na Jágrově autě mohl:

- sbírat vzorky DNA
- snímat otisky prstů, dlaně, podrážek či pneumatik
- identifikovat nástroje, které pachatel použil
- analyzovat kamerové záznamy z okolí místa činu

Toto Jágrovo auto bylo kriminalisty ohledáváno.
Toto Jágrovo auto bylo kriminalisty ohledáváno.