Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Hrůza, běs! Strýcová při pečení šokovala parťačku neskutečně drahou zástěrou

Autor: zal

Hlavně se moc neupatlat. Přání mnoha žen při pečení cukroví dostává nový rozměr s outfitem tenistky Barbory Strýcové (32). Ta na lepení vánočních dobrot vytáhla »hodobóžo« zástěru.

Bára se sešla doma se svou tenisovou kamarádkou a parťačkou Andreou Sestini Hlaváčkovou , aby doladily sváteční pamlsky. „Doteď jsem necítila tu vánoční atmosféru, ale je to tu,“ směje se Andy na zveřejněném videu při pohledu na zručnou pekařku Barboru, které asistovala leda tak povzbuzováním.

Při sledování jejího umění jí však padlo oko na oblečení, ve kterém se Strýcová patlá s marmeládou. „Co je to za triko?“ prohodí Andrea. „To je elvéčko, ne?“ odsekne Bára. Elvéčko, neboli zkratka pro luxusní značku oblečení a doplňků Louis Vuitton. Ta informace »pobouřila« i Andreu, která opáčila: „V tom pečeš cukroví?“ a na odpověď »no« se se smíchem pohoršila. „Hrůza, běs. Hrůza, běs,“ lamentovala Hlaváčková.

No aby také ne, když tohle tričko stojí v oficiálním obchodě značky tisíc dolarů – tedy asi 22 500 korun. Což je při velkém riziku umazání víc než dost. „Každej má holt jinou zástěru,“ zhodnotila počínání kamarádky Barbory Andrea. Když si ale někdo vydělá tenisem 200 milionů korun, tak na nějakou šmouhu na triku nehledí.

Barbora Strýcová ráda kuchtí v elvéčku
Barbora Strýcová ráda kuchtí v elvéčku