Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy reportérka České televize: Po 8 měsících zásnuby se slavným hokejistou

Autor: pet

Je to láska jako hrom. Důkaz? Jen osm měsíců vztahu stačilo, aby hokejista Lukáš Radil (28) požádal o ruku svoji přítelkyni Kláru Bazalovou.

A sexy redaktorka České televize řekla Ano! „Osm společných měsíců, ale známe se jako svý boty. Protože jsme úplně stejní, což je někdy problém a jindy zase výhoda,“ napsala Klára na Instagramu.

»Snubák« dostala Radilova milovaná k Vánocům v obálce s popiskem Klárinka a nechybělo ani srdíčko. Prstýnek navlečený na pravé ruce pak předvedla u srdce poskládaného ze svíček. Kdo by řekl, jaký je Lukáš romantik.

Hráče, který válí za San Jose a v reprezentačním dresu si zahrál na MS i olympijských hrách, sice dělí od Klárky víc jak 9 tisíc kilometrů, avšak zdá se, že láska i oceán přenáší. Skoro doslova, protože Lukáš krátké volno v období svátků využil, aby mohl se svojí milou tokat na jižní Moravě.

„Vánoce plné překvapení. Co se dá stihnout za 24 hodin,“ doplnila Klárka, která se novinkou pochlubila až nyní. Teď už jen vyvstává otázka, zda a kdy se budoucí nevěsta přesune za Lukášem za velkou louži.

Reportéra České televize Klára Bazalová má uhrančivý pohled
Reportéra České televize Klára Bazalová má uhrančivý pohled