Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nevěra? Ronaldo se zapletl s prsatou modelkou, Georgina si sbalila kufry!

Autor: sjs

Dříve měl fotbalista Cristiano Ronaldo (33) nálepku bezproblémového táty od rodiny. Loni se ale objevila obvinění, že v minulosti znásilnil několik žen. A nyní je prý nevěrný snoubence Georgině Rodriguez (25), se kterou vychovává čtyři děti. Útočník Juventusu Turín se měl zakoukat do italské modelky Manueli Ferrera (34).

Hraje i na jiném, než domácím hřišti? Cristiano Ronaldo se loni zasnoubil s půvabnou Georginou, se kterou má jedno ze čtyř dětí. Černovláska od něj dostala prsten za 700 tisíc eur, ale nyní ho už nenosí. Údajně jí totiž útočník Juventusu Turín zahýbá.

Cristiana měla okouzlit italská modelka Manuela Ferrera. „Kontaktoval mě prostřednictvím společného přítele, který mu dal číslo. Vyměnili jsme si pár SMS zpráv. Lichotil mi, že jsem moc hezká. Je to gentleman,“ prozradila Manuela.

Manuela Ferrera se ráda ukazuje
Manuela Ferrera se ráda ukazuje

Když se o lichotkách snoubence na adresu jiné ženy dozvěděla Georgina, sbalila si kufry a odletěla do Argentiny. V Buenos Aires pak oslavila narozeniny bez svého nastávajícího muže. Podle portugalského deníku Correio da Manha se Ronaldo snažil vše urovnat, ale zatím to bylo marné.

Milostná aféra trápí i Juventus. Vždyť Portugalec na hřišti strádá. Jako důkaz stačí prohra Turína ve čtvrtfinále Italského poháru s Bergamem 0:3.