Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Fenin se po opileckém skandálu vrátil na obrazovku. Co tentokrát provedl?

Autor: pv

Uřízl si pořádnou ostudu. Někdejší český supertalent útočník Martin Fenin byl v dubnu 2018 hostem talk show TIKI-TAKA na O2 TV Sport a na první pohled nebyl střízlivý. O jeho vystoupení před kamerou se dlouho diskutovalo. Nyní dostal znovu šanci ve stejném pořadu. Jak si tentokrát vedl?

Byl pod vlivem alkoholu a ostatním hostům neustále skákal do řeči. Navíc se nebál použít ani vulgární výrazy. „Měl jsem trošku náročnější neděli. V pondělí jsem v tom pokračoval. Trošku jsem se opil,“ omlouval se Fenin pár dní po tehdejším trapasu. Po více jak roce se vrátil na místo činu a znovu panovaly obavy, že to nebude to pravé ořechové.

Fotbalista Fenin se po opileckém skandálu vrátil na obrazovku. Co tentokrát provedl?
Video se připravuje ...

Bývalý reprezentační útočník totiž přišel v triku, na kterém měl dětskou komiksovou postavičku Minnie Mouse nakreslenou jako zatčenou prostitutku. Byl to ale jen Feninův vtípek.

Že má smysl pro humor, potvrdil, když do studia přinesl košili, kterou měl na sobě při loňské ostudě. Tehdy mu byla hodně malá, až na ni skoro praskaly knoflíky. „Bylo mi v ní minule celkem úzko. Přinesl jsem vám ji jako dárek.“

Co je s Feninem? V televizním pořadu nebyl ve formě
Video se připravuje ...

Navíc Fenin prozradil, že chce dát lidem nahlédnout do svého komplikovaného života. S hercem a režisérem Jakubem Kohákem plánuje napsat autobiografii, která se bude jmenovat Narovinu. „Vyjde to, až si budeme myslet, že je tam všechno, tak jak to vlastně bylo,“ řekl Kohák.

Martin Fenin se vrátil do pořadu Tiki-Taka
Martin Fenin se vrátil do pořadu Tiki-Taka