Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Překvapivá slova. Koukalová promluvila o dítěti a svém tanečníkovi ze StarDance!

Autor: pv

Ukončila sportovní kariéru a nyní bývalá biatlonistka Gabriela Koukalová září na televizních obrazovkách v pořadu StarDance, když hvězdy tančí. Letošní třicátnice prozradila, kdy plánuje další velký životní krok, a to založení rodiny.

Měla bohatou a úspěšnou sportovní kariéru. Přesto si Gabriela Koukalová nejvíce užívá současné chvíle.

„Nejšťastnější v životě jsem v poslední době. Zlepšily se mi vztahy s rodinou, i díky tomu, že spolu můžeme trávit víc času. Je to jedna z nejdůležitějších věcí, které člověk v životě má. Teď kolem třicítky zažívám super období. Užívám si každý den a nic bych neměnila. Dívám se na život úplně jinak, než když mi bylo dvacet,“ prozradila olympijská medailistka v sobotním magazínu deníku Právo.

Mejdan po pátém kole StarDance: Gabriela Koukalová
Mejdan po pátém kole StarDance: Gabriela Koukalová

Když teď prožívá nejšťastnější období, nabízí se i otázka, jestli s manželem Petrem Koukalem neplánuje počít dítě. „Věřím, že všechno přijde ve správný čas. Nejdřív se musím sama ucelit, uzavřít,“ řekla Koukalová, která se poslední dobou velice sblížila se svým tanečníkem Martinem Prágrem .

„Od první chvíle, co jsem Martina potkala, mám pocit, že ho znám hodně dlouho. Měla jsem velké štěstí, že jsem dostala v soutěži právě jeho. Je milý, umí být empatický a zároveň přísný, což občas potřebuji.“

Vdaná hvězda StarDance Koukalová a její tanečník: Tři hodiny spolu v zapadlém penzionu! »