Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Po kariéře na mateřskou! Limberský s manželkou očekávají potomka

Autor: ris

Gólů na trávníku sice už dává jako šafránu, intuici střelce má v sobě ale stále! Fotbalista Plzně David Limberský (36) zaskóroval v osobním životě. Jeho manželka Lenka je těhotná! Informaci oznámil server Expres.cz, šťastný pár ji pak potvrdil na Instagramu.

Limberského dvě děti Natálie a David, které má z předchozího vztahu se sličnou Míšou, se tak už brzy dočkají sourozence.

David Limberský a jeho Lenka očekávají potomka
David Limberský a jeho Lenka očekávají potomka

„Je to pravda. Manželka si dělala test a byly tam dvě čárky,“ přiznal expres.cz někdejší reprezentant. „Ale nechceme to zakřiknout. Je teprve na začátku těhotenství a musí podstoupit řadu vyšetření,“ dodala opora Viktorky.

„Těším se moc. Bude to další životní etapa,“ dodala natěšená plzeňská ikona ještě předtím, než vše potvrdila na Instagramu.

„Jsme na začátku 4. měsíce a věříme, že vše poběží podle našich představ, dnes jsme zjistili i pohlaví... Ale to zase třeba jindy,“ vtipkoval Limberský na fotce, kde s manželkou Lenkou pózuje se snímky z ultrazvuku. Dodal i vtipné hashtagy „do důchodu s kočárkem“, „po kariéře mateřská“ a „budu kojit.“