Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jako na Divokém západě: Cibulková vypsala odměnu »na hlavu« bandity!

Autor: ris

Jako v Kovbojce! Novopečené mamince Dominice Cibulkové (31) hnul bandita, který se vkradl na pozemek jejího nedávno zrenovovaného letního sídla v Plaveckém Podhradie, žlučí natolik, že nabízí finanční odměnu každému, kdo přispěchá s informacemi, co povedou k jeho dopadení!

Zahradní nábytek, gril i bazénovou technologii. Stále neznámý lupič si ze zahrady někdejší čtvrté tenistky světa odnesl, co se dalo. Podle deníku Nový Čas je hodnota kradených věcí v přepočtu 170 tisíc korun! Pro Cibulkovou je ale mnohem horší ztráta citová.  

„Momentálně prožívám nejkrásnější životní období a chtěla bych se s vámi o takové pocity podělit, avšak jsou tady lidé, kteří se neštítí opravdu ničeho,“ zoufala si na sociálních sítích bratislavská rodačka, která chalupu rekonstruovala tak, aby tam mohla se synem Kubíkem trávit co nejvíc času. Není divu, že se jí hanebný čin dotkl.

Vyloupení domu Dominiky Cibulkové
Video se připravuje ...

S psychickou újmou se hodlá popasovat po svém. „Takže dnes bych vás výjimečně chtěla poprosit o pomoc. Přihrajte si přiložený kamerový záznam a v případě, že mi můžete poskytnout jakoukoli informaci (za finanční odměnu) o identitě tohoto zloděje, pište do zprávy,“ žádá národ.

Co je lepší, než snídaně na vesnici?
Co je lepší, než snídaně na vesnici?