Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Hororový Štědrý den: Hvězda boxu (†30) byla zastřelena před zraky svých dětí!

Autor: sm

Boxer Danny Kelly mladší vezl svou partnerku a tři malé děti za rodinou, se kterou plánovali oslavit vánoční svátky. Cesta za příbuznými se ale změnila v masakr poté, co boxera neznámý střelec zabil před zraky jeho přítelkyně i potomků...

Brutální vražda se odehrála na Štědrý den. Boxer byl se svou rodinou zrovna na cestě na sváteční hostinu v Temple Hills v Marylandu. Tam už však slavný sportovec nedorazil.

Na silnici vedle jeho SUV zastavilo vozidlo, ze kterého byla zahájena palba. Přivolaní policisté našli Kellyho v bezvědomí na sedadle řidiče. Podle nich měl četná střelná zranění. Později byl v nemocnici prohlášen za mrtvého.

Událost je o to horší, že kromě partnerky vraždě svého tatínka nuceně přihlížely boxerovy tři děti ve věku od čtyř do devíti let.

„V tuto chvíli detektivové zjišťují, zda šlo o možnou agresi za volantem," uvedla v prohlášení místní policie, která po vrahovi pátrá. Kromě žádost o to, aby se případní svědci vyšetřovatelům ozvali, byla vypsána také odměna 25 tisíc dolarů (přibližně 550 tisíc korun) za informace vedoucí k dopadení střelce.

Boxera někdo zastřelil na Štědrý den při cestě za rodinou.
Boxera někdo zastřelil na Štědrý den při cestě za rodinou.

 

 

Témata:  blesksportboxVánocevraždaŠtědrý denMaryland