Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

VIDEO s Řezníčkem! Tak já se omlouvám, řekl do kamery

Autor: qp

Fotbalista Jakub Řezníček, kterého České Budějovice potrestaly za opilecký skandál odhalený deníkem Blesk, natočil svoji omluvu fanouškům na VIDEO! Snímek jihočeský klub umístil na svůj web. Podívejte se.

"No tak já bych se chtěl omluvit fanouškům Dynama za moje chování a můj přístup k neděli. Doufám, že to napravím na hřišti a udělám všechno pro to, abychom se tady zachránili. Už se to víckrát nebude opakovat," slibuje Jakub Řezníček.

VIDEO | Fotbalistova omluva za opilecký skandál

Toho potrestal klub finanční pokutou 100 000 korun a ojedinělým "domácím vězením". Řezníček se musí přestěhovat do Českých Budějovic a bez svolení nadřízených nesmí město opustit. V neděli se totiž opil v Příbrami, kde má byt. A navíc lhal trenérovi, že je nemocný. Dříve pravidelně chodíval hrát s Tomášem Řepkou automaty.

"Jakub Řezníček neprožívá stejně jako tým nejlepší období. Mužstvo kleslo až na samé dno ligové tabulky a také kvůli tomu porušil Řezníček životosprávu, když nedělní odpoledne trávil v jednom z příbramských barů," píše klubový web skcb.cz.

Stopy po alkoholu byly na Řezníčkovi patrné.
Stopy po alkoholu byly na Řezníčkovi patrné.