Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Extenistky Koukalová s Benešovou se pustily do Strýcové: Hraje divadlo!

Autor: zal, ps

Každý by si měl zamést před vlastním prahem. To je vzkaz od bývalé tenistky Kláry Koukalové (35) pro Barboru Strýcovou (31). Co se »loupení« trenérů týče, ani Bára prý nemůže mít čisté svědomí. K ní se přidala i Iveta Benešová, která se české reprezentantce vysmála.

Byly velké kamarádky. „Věděly jsme o sobě hodně,“ říká Klára. „Přesto mi Bára vůbec neřekla, že oslovila a poté si vzala mého trenéra. To byl pro mě obrovský podraz,“ vzpomíná na dva roky starou událost.

Strýcová tehdy od léta trénovala s Tomášem Krupou, ale ten po sezoně kývl na nabídku Jiřího Veselého . A tak se v té době 42. hráčka světa domluvila s Igorem Bruknerem, který koučoval o 60 míst hůře umístěnou Koukalovou . „Byl to v té době můj trenér a ona také šla a oslovila ho. Vlastně jsem se ani nikdy nedozvěděla, proč mi to neřekla a proč se to stalo,“ mrzí Kláru, která loni ukončila kariéru.

Už dva roky se Koukalová se Strýcovou nebaví. Důvodem je, že Bára "ukradla" Kláře trenéra.
Už dva roky se Koukalová se Strýcovou nebaví. Důvodem je, že Bára "ukradla" Kláře trenéra.

Už dva roky se tak s Bárou nebaví a nejsou v kontaktu. S trenérskou rošádou mezi Strýcovou a Plíškovou však staré rány ožily. „To, co se tehdy stalo mě, se teď vlastně stalo Báře,“ shrnula zásah karmy Koukalová.

Netrvalo dlouho a ozvala se další bývalá reprezentantka. Iveta Benešová nechápe, že Strýcová mluví o podrazu. „Tohle divadlo se mi snad zda. Slovo »podraz« mi v jejím podání přijde naprosto absurdní!“ napsala na sociální síti.

Obrázek o (ne)krádeži trenéra si tak může každý fanoušek udělat sám…

Strýcová o přestupu jejího kouče k Plíškové: Je to podraz? Ano!
Video se připravuje ...

Barbora Záhlavová-Strýcová a Iveta Benešová dostaly před cestou do Německa repliku trofeje pro vítězky Fed Cupu
Video se připravuje ...