Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Serena a milionář: Hvězdná svatba! Slet celebrit, blokované mobily i luxus

Autor: top, bko

Vyhrála »jen« jeden grandslam, přesto prožívá rok snů. Serena Williams (36) ho ve čtvrtek, 11 týdnů po porodu dcerky, završila velkolepou veselkou s multimilionářem Alexisem Ohanianem (34). Do New Orleans se slétaly hvězdy showbyznysu jako Byoncé, Eva Longoria či tenisová kamarádka Caroline Wozniacki, svatební party proběhla ve stylu filmu Kráska a zvíře.

Své Ano řekla tenisová superstar zakladateli sociální sítě Reddit v New Orleans. Podle informací britského deníku Daily Mail měla svatba stát přes 1 milion dolarů, tedy více než 22 milionů korun.

Svatebčanů bylo na 250, mezi nimi i řada věhlasných celebrit z amerického showbyznysu jako zpěvačka Byoncé, její manžel rapper Jay Z, herečka Eva Longoria, Kim Kardashian nebo slavná kapela New Edition, která měla novomanželům zahrát. 

Hosty, kteří mohli popíjet i venku, bavila místní neworleanská jazzová kapela
Hosty, kteří mohli popíjet i venku, bavila místní neworleanská jazzová kapela

Obří party, která se nesla v duchu filmu Kráska a zvíře, se odehrála v New Orleans v muzeu současného umění a přilehlém okolí, které policie uzavřela. Venku na ulici byl i koktejlový bar, hostům vyhrávala místní jazzová kapela.

„Vybrali si toto místo kvůli jedinečné architektuře a historii," popsal jeden z jejich blízkých pro Daily Mail s tím, že na veselce novomanželé rozhodně nechtěli šetřit. 

Celý čtvrtek najaté firmy navážely do centra stovky květiny a bedny s alkoholem, okolní ulice uzavřela policie. Ve středu večer proběhla v luxusní restauraci Meril zkouška slavnostní večeře, na kterou už dorazila většina pozvaných hostů. Fotografové pak zachytili Serenu, jak odjíždí v bílých šatech od Versaceho, na nohou měla ale bílé tenisky Nike.

Zablokované telefony

Všichni hosté měli přísný zákaz používat mobilní telefony, o což se postaralo speciální elektronické zařízení Yondr. Dlouholetá vládkyně ženského tenisu prodala exkluzivitu na svatební snímky Anně Wintour, šéfce módního časopisu Vogue.

Nechyběla ani dcerka Alexis Olympia, kterou sedminásobná vítězka Wimbledonu porodila začátkem září. „Bez ní si Serena a Alexis svůj velký den nedovedou představit. Malá bude součástí svatby, jak jen to bude pro takhle malé miminko možné,“ dodává zdroj.

Otázka zní: Vrátí se v lednu na kurty Serena Williams , nebo Serena Ohanian?