Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sexy Mirka nestačila zírat. Federer vybouchl a naznačil nečekanou změnu!

Autor: bko

 

Byla ozdobou letošního Wimbledonu. Mirka Federerová, manželka adepta na 21. grandslamový titul, na začátku turnaje všem vyrazila dech svou parádní postavou i outfitem, jenže ve středu jí v hledišti ztuhnul úsměv na rtech. Roger Federer totiž ve čtvrtfinále promarnil s Jihoafričanem Kevinem Andersonem mečbol a po prohře 6:2, 7:6, 5:7, 4:6, 11:13 a přišel o šanci obhájit titul.

 

Mirka dorazila do All England Clubu v sáčku Gucci s modrou kabelkou, aby je pak v lóži odložila a svému muži vehementně fandila jen v sexy tílku. A skoro celé tři sety to vypadalo, že vše směřuje k vítězství jejího miláčka.

Mirka nevěřícně zírá, jak její Roger mohl ztratit téměř vyhraný zápas...
Mirka nevěřícně zírá, jak její Roger mohl ztratit téměř vyhraný zápas...

Jenže pak přišel nepředvídatelný obrat a konec nadějí, což bývalý slovenská tenistka nesla hodně nelibě... V hledišti sice povzbuzovala Rogera jak mohla, ale pak už se jen chytala za hlavu, když v neuvěřitelně dramatickém pátém setu nezvládl odrážet útoky jihoafrického soupeře.

A to ještě nebyl všem nepříjemným překvapením konec... Federer pak totiž na tiskové konferenci prohlásil, že možná změní plány. „Původní plán byl dát si před turnaji v Americe pauzu a zajet domů do Švýcarska, protože je důležité být s rodinou a kamarády,“ vykládal tenisový elegán.

„Někdy je po takové prohře nejlepší co nejdříve hrát další turnaj,“ naznačil ale, že Mirku buď čeká neplánovaná cesta s manželem na další turnaj, nebo pobyt doma pouze s dětmi...