Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexsymbol David Beckham nezvládá stárnutí. Plešatí a má jinou barvu vlasů

Autor: sjs

Jeho vlasové kreace šokovaly svět. David Beckham byl módní ikona a fanoušci se nejen podle něj oblékali, ale dokonce si nechali dělat podobné účesy. Nyní je bývalému anglickému reprezentantovi už 43 let a dredy jako před lety si na hlavě jen tak neudělá. Vlasy mu totiž s věkem řídnou.

Nejslavnější metrosexuál. Takové označení měl před několika lety právě David Beckham a vůbec se za něj nestyděl. Naopak si to užíval. Výstřední oblečení a posedlost po dokonalém těle a vlasech. Právě to roky zdobilo Beckhama. Čas je ale neúprosný a někdejší slavný fotbalista stárne.

Novináři a fanoušci si všimli, že sportovní legenda má řidší vlasy a je mu vidět kůže na hlavě. O několik týdnů později měl zase Beckham hustší vlasový porost s výrazně světlejší barvou.

Okamžitě se začalo spekulovat, že si nechal vlasy transplantovat, podobně jako to dělá například další britský fotbalista Wayne Rooney . „Na tom není nic špatného,“ nechal se před šesti lety slyšet Beckham, ale tehdy tvrdil, že spíš než transplantaci by si hlavu raději oholil.

Odborníci tvrdí, že slavný fotbalista buď používá speciální sprej na vlasy, nebo postupně podstupuje právě transplantaci vlasů. To by i vysvětlovalo, že má najednou světlejší barvu.

Aktuální snímek Beckhama. Jeho vlasy jsou řídší a světlejší
Aktuální snímek Beckhama. Jeho vlasy jsou řídší a světlejší