Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Budou Plekanec a Šafářová rodina? Miminko už je prý na cestě!

Autor: rau

Život je krátký a není na co čekat! Hokejista Tomáš Plekanec (36) s přítelkyní Lucií Šafářovou (32) prý stvrdili lásku tím nejkrásnějším možným způsobem. Podle informací Blesku je finalistka Roland Garros z roku 2015 těhotná!

Sportovní kariéru už ukončila, teď bývalou tenistku údajně čeká úplně jiná role: mateřská! „Všechno je to velice čerstvé, ale rozlučkovou čtyřhru před třemi týdny na French Open už hrála v požehnaném stavu,“ sdělil zdroj z hokejového zákulisí.

Lucka se těší na prvního potomka, pro jejího partnera ovšem není rodičovství nic nového. Se stále ještě manželkou Lucií Vondráčkovou (39) vychovává (i když už každý zvlášť) syny Matyáše (7) a Adama (3).

Jejich láska totiž po osmi letech vyhořela! Od loňského léta už bije Plekyho srdce jen a pouze pro Brňačku s okouzlujícím úsměvem.

I kvůli Lucii Tomáš na podzim definitivně zabalil kufry v kanadském Montrealu a vydal se zpátky do Česka. Kladnu pomohl do extraligy, v nejvyšší soutěži rozdával radost v dresu Komety.

Hnízdečko lásky

V pražských Dejvicích už si mezitím Lucie a Tomáš stihli vytvořit hnízdečko lásky. Nic jim tedy nebránilo posunout vztah ještě dál. „V budoucnu bych rodinu měla ráda. Teď to není na pořadu dne, ale až se dořeší věci kolem Tomáše, určitě na to dojde,“ popisovala ještě v dubnu pro magazín Pátek Lidových novin Šafářová.

Došlo na to ještě dřív, než se Plekanec stihl rozvést! Excelentního forvarda čeká ještě dlouhá válka u soudu s Vondráčkovou. Momentálně jsou hošíci s mámou v Montrealu. Místo se pro ně ale určitě najde i v novém Plekyho domově!

„S kluky Tomáše mám perfektní vztah. Několikrát jsme byli spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi,“ pochlubila se v Pátku Lucka, jež Matyášovi s Adámkem brzy přivede na svět nevlastního sourozence.

Lucie Šafářová odehrála v Paříži po boku Dominiky Cibulkové poslední zápas své kariéry
Lucie Šafářová odehrála v Paříži po boku Dominiky Cibulkové poslední zápas své kariéry