Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bývalá fotbalová hvězda Hamburku David Jarolím: Vzal si exfotografku Blesku!

Autor: ps

Konečně do toho praštili! Fotbalista David Jarolím (34), který momentálně obléká dres Mladé Boleslavi, si vzal za manželku bývalou sportovní fotoreportérku Blesku a Aha! Denisu Hamerníkovou. Ano si řekli v areálu zámku Chateau St. Havel v pražské Krči.

Jenže zamilované dvojici dlouho trvalo, než se dali dohromady. Láska jim házela klacky pod nohy. David hrál fotbal, Denisa fotila. Přesto David zavzpomínal: „Dobře jsem o ní od začátku věděl. A chtěl jsem ji víc poznat,“ zasnil se nad rokem 2006. Oba ale byli zadaní, tak jim ještě další dva roky trvalo, než ji pozval na večeři. „Hned jsme si rozuměli.“

Svatba Davida Jarolíma a Denisy Hamerníkové v Krči
Video se připravuje ...

David Jarolím a Denisa Hamerníková si za chvíli řeknou ano.
David Jarolím a Denisa Hamerníková si za chvíli řeknou ano.

Po pěti společných letech, které trávili především v Hamburku, kde si Jarolím udělal velké fotbalové jméno, se rozhodli pro velký životní krok – svatbu! Aby ne, když už jim po světě běhá tříletá dcerka Ella a navíc se jim před třemi měsíci narodil syn Lucas...

„Zvolili jsme krásné místo, dobře ho známe. Chodíme sem na jídlo a rozhodli se, že se vezmeme tady,“ vykládal po obřadu spokojený fotbalista, jehož velký den přiletěl na otočku oslavit také otec trenér Karel. A měl to pořádně daleko, dorazil z daleké Arábie, kde koučuje tým Al Wahda!

Kromě táty a mámy na obřadu nechyběli bratr Lukáš či sestra Aneta, dorazili také kamarádi – kustod Hamburku, fotbalista Milan Fukal i vedoucí týmu Slavie Stanislav Vlček.