georg7
Hadamczik je krivy od nepameti !
Za sveho pusobeni v Deutschland prodaval cesky holky funkcionarum a hracum . 
Za sveho pusobeni v Deutschland prodaval cesky holky funkcionarum a hracum . 
ekran
Můžeš to dokázat? Třeba jmény oněch dívek, nebo mužů kterým je dohodil? Pokud nebudeš chtít být konkrétní, pak tedy mlč. Stejně tak dobře já mohu napsat, že jsi mým nemanželským synem. Ale to raději ne. Nechtěl bych mít za syna osla. Howgh. 

Ještě bych dodal, že tady se ti blbouni furt chtějí o***t po NHL, jenže proč ta je úspěšná? Není to uzavřenou ligou, ale tím, že NHL rozkrádá nejlepší hráče z Evropy, klubům za ně pošle almužnu a pak rejžuje těžký miliony. Já bych si tak přál, aby už se konečně hlavní velmoce spojili v boji proti vykořisťování od NHL a zavedli se normální tržní podmínky. Namísto opisování kdejakejch ptákovin. Jakoby nestačilo, že nám letos na stadionech změnili časomíru na odčítání. 

NHL je nejlepsi soutez na svete. Druha vec je ta,ze nikdy se ji zadna jina (ani duchod KHL liga) nevyrovna. Hodne hracu tam jde,protoze je to jejich sen. Nikdo nikoho nikde nedrzi. 

Ale jo dobře, užívejte si NHL, ale nenadávejte pak zároveň na úroveň extraligy. Já neříkám, že tam hráči chodí jako nevolníci násilím, to určitě ne. Já se na to dívám pohledem klubů, kdy za prvotřídní hráče nedostávají adekvátní kompenzace. Pak musíme hledat prachy jen u sponzorů a mít led jako omalovánku atd. Ona NHL bude asi nejlepší vždycky to je fakt, ale kdyby si měla hráče normálně kupovat, jak je to běžné ve fotbale, tak ten rozdíl nebude takovej. Oni jsou monopol a využívají to. Je blbost nás ostatních, že přistupujem na jejich pravidla. Doufám, že se to někdy změní. Nebýt blbečka Fasela, tak už jsme na tom mohli být líp. Tendence se postavit na odpor už tady byla. Škoda.
100% pravda,jak jsem pana H. v Třinci a při prvním koučování repre někdy nechápal ,tak teď uznávám že má recht - v kauze s Kusým i teď Vaněk,ale s tím Kusým to je složitější,ale toto je jasný- nejslabší dolů hned a první přímý postup - to by ještě Vaněk mohl zrovna zrušit 1.+2.ligu a nebo ještě zrušit Ruský Vary
hajabusa
Nemam Hadamczika rad, ale rikam to samy!
Přesně tak, vaňkovi teče do bot, tak vvíjí tlak na uzavření soutěže a ještě se vymlouvá na ekonomiku. jestli su na to finančně netroufá, ať odejde z hokeje! Musí být prvotně zachovaná soutěživost, nebudeme přece zase dělat opak toho co funguje v ostatních evropských ligách! Severní Amerika je úplně o něčem jiném!
Výborně pane Hadamcziku, konečně někdo pojmenoval situaci, jak opravdu je a ne jak si to malují ti alibisti z EXL! 

tak to musím tleskat. Řekl přesně to co si myslím. Kdyby byla rozšířená baráž tak je mnohem více sledovanější než play-off. Natřískané stadiony, zápasy plné nervů a těžkých soubojů. V zakladní části každý zápas na plný plyn a celých 52 kol pod tlakem. 

Přesně tak, ať hraje baráž 4 týmy a bude o co hrát, fandové tak na jaře ještě budou chodit na hokej a vzroste zájem celorepublikově. Bude tlak na hokejisty, což se tak vytrácí a my nejsme schopny pak vyhrávat vyrovnané zápasy (Euro Hockey Tour, kde je spousta hráču z ligy!)
ekran
Souhlasím s baggio10. Navíc si myslím, že by v případě uzavření ligy, prvoligové týmy přestali vychovávat mládež. Není důvod. Pracovali by pouze pro extraligové týmy, nacpali do žáků, dorostu a juniorů peníze a čekali, až si je vyhlédne nějaký lanař z exraligy. Divéci také nebudou mít zájem. Není o co hrát. Takže situace se vyvíjí tak, že současní hráči budou klidně moci hrát extraligu třeba do šedesáti. Nebudou mladí. Najde jim snad o to? 

kobyla1
No s tím článkem a tím co říká pan Hamczik lze jen souhlasit- řekl to naprosto přesně 

cat99