Pátek 3. května 2024
Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav
Oblačno 22°C

FOTO: Bony se svlékl a vyfotil. "Fanynka" ho chtěla do postele

Autor: rou, mim

Fanoušci (nejen) v nizozemském Arnhemu ho sice milují, ale i tak jeden z nich na Bonyho Wilfrieda ušil pořádnou boudu. Na internetové seznamce se vydával za krásnou dívku a útočník Pobřeží slonoviny mu ochotně poslal své dost choulostivé snímky...

Není to poprvé, kdy se na internetu objevily fotky Bonyho intimních partií. Před časem je zveřejnila jeho bývalá česká přítelkyně, se kterou se rozešel. "Byla na mě nas..." hlásil tehdy ještě střelec Sparty. Teď se ale nechal nachytat sám.

Vtipálek vystupující pod přezdívkou Coexistence nastražil falešný dívčí profil pod jménem Lisa M na sociální síť Tagged. Použil přitom fotky jisté Angie Varony, která se před několika lety nechtěně stala senzací, když na internet unikly její sexy snímky.

Lisa M neboli Angie Varona neboli nizozemský internetový vtipálek, který na falešný profil nalákal kanonýra BonyhoFoto forum.dutchbodybuilding.com

Ale nic z toho jistý Bony W netušil, nechal se nachytat a začal "dívku" bombardovat svým zájmem. Tomu mladík z internetové komunity kolem kulturistického fóra dutchbodybuilding.com neodolal.

S neodbytným Bonym W si pod falešnou identitou začal vyměňovat zprávy, jeho identitu si ověřil tak, že si nechal poslat fotku s lžičkou v ruce. A byl to skutečně on, bývalý sparťanský kanonýr Bony!

Jak zjistit, že na internetu komunikujete opravdu s tím člověkem, se kterým si myslíte. Nechte ho vyfotit se se lžičkou v ruce...Foto forum.dutchbodybuilding.com

Jenže reprezentant Pobřeží slonoviny a hráč Vitesse Arnhem neskončil u fotky se lžičkou. Když dostal snímek údajné dívky, neváhal a na oplátku poslal fotku svého penisu!

Neuvěřitelný výsledek sklapnuté pasti na Bonyho obletěl celé Nizozemsko, obrovský zájem čtenářů o fotbalistovy fotografie dokonce správce diskuze donutil stránky pro neregistrované uživatele uzavřít.

"To jsem fakt nechtěl," smál se pak mladík na fóru s tím, že si myslí, že tahle fotka autentická není. Už nedokázal vydržet, že ho Bony stále bombardoval zprávami, a se svým podvodem se mu svěřil.

Nakonec si prý všechno vyříkali po telefonu a autor šestnácti ligových branek Vittese jeho žertík bez problémů přijal.

Bony Wilfried má prý profil na seznamce už od roku 2009
Bony Wilfried má prý profil na seznamce už od roku 2009