28. ledna 2013 • 19:06

Pekelný start Zahy v United: Na triku měl fotku exmilenky Giggse

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak tomu se říká nástup s plnou parádou. Talentovaný fotbalista Wilfried Zaha se po dohodě o přestupu mezi Crystal Palace a Manchesterem United podrobil v klubu z Old Trafford zdravotní prohlídce a jen tak na ni nezapomene. Na testy totiž dorazil v tričku s fotografií prsaté krásky Imogen Thomas, jež byla milenkou legendy United Ryana Giggse.



Wilfried Zaha tak sice na trávníku v dresu „Rudých ďáblů“ neodkopal ještě ani minutu (a povede se mu to nejdříve v létě, protože sezonu dohraje v druholigovém Crystal Palace), ale na Old Trafford i mezi fanoušky se už o něm čile diskutuje.

Jeho triko totiž při testech v nemocnici Bridgewater neuniklo pozornosti médií. Někdejší milenku Ryana Giggse na fotce nemohla média přehlédnout. Šlo o mladíkovu drzost, troufalost, nebo si to jen neuvědomil?

Nevěru už přehlušila řada dalších skandálů, kvůli tričku posily United, si ale aféru opět leckdo připomene… Plusové body tak Zaha u Ryana Giggse na úvod nejspíš nezískal.

Giggsova nevěra s hvězdou pořadu Big Brother praskla v květnu 2011 a Anglie byla v šoku. Legendární fotbalista Manchesteru United totiž platil u fanoušků za spořádaného otce, jenže tenhle obrázek se rychle rozplynul. Giggse přitom veřejně odhalil liberálnědemokratický poslanec John Hemming.

Talentovaný fotbalista Wilfried Zaha přišel na zdravotní testy v Manchesteru United v tričku s fotkou někdejší milenky Ryana Giggse. Média byla v šoku.Foto repro youtube.com

Imogen se prý do legendy Manchesteru United bláznivě zamilovala, sám hráč si podle zpráv médií užíval s modelkou hlavně sexuálních radovánek. „Myslel jsem, jaký to není vzorný otec od rodiny. Nevím, co na to říct,“ prohlásil tehdy šokovaný Giggsův agent.

Momentálně má Imogen Thomas úplně jiné starosti, protože by se během měsíce měla stát matkou. I jako těhotná však zapózovala fotografům úplně nahá. Otcem dítěte je ale podle dostupných zdrojů finančník Adam Horsley.

Imogen Thomas promluvila o nevěře s Ryanem Giggsem
Imogen Thomas promluvila o nevěře s Ryanem Giggsem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud