Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Další fanoušek Aston Villy je na světě! Královský syn už dostal dres

Autor: bko

Celá Velká Británie a s ní velká část světa slaví narození královského potomka. Vévodkyně Kate v pondělí vpodvečer porodila následníka britského trůnu, který zatím ještě nedostal jméno, ale na Buckinghamský palác se valí záplava dárků. Jedním z nich je i fotbalový dres Aston Villy. Tomuhle klubu z Premier League totiž patří srdce hrdého otce, prince Williama.

"Gratulujeme vévodovi a vévodkyni z Cambridge. Další fanoušek Aston Villy je na světě!" přivítal fotbalový klub narození princátka na svém twitterovém účtu. A hned také poslal novorozeňátku svůj dárek: klubový dres s číslem jedna a nápisem HRH, tedy Jeho Královská Výsost (His Royal Highness).

Aston Villa doufá, že královský synek Williama a Kate půjde ve šlépějích svého otce a své srdce oblékne do vínové a modré kombinace...
Aston Villa doufá, že královský synek Williama a Kate půjde ve šlépějích svého otce a své srdce oblékne do vínové a modré kombinace...

"Vévoda je velký fanoušek Villy a doufáme, že jeho syn bude vychováván v tradici vínové a modré," připomíná birminghamský klub na svých stránkách.

Princ William nikdy neprozradil, kdy začal Aston Ville fandit, ale počítá se s tím, že už v době, kdy chodil na prestižní školu v Eatonu. V roce 2000 navštívil syn prince Charlese semifinále FA Cupu s Boltonem a hráčům Villy pak gratuloval v šatně k postupu.