Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

V Česku v pátek vypukne prestižní golfový turnaj: Bohyně greenů!

Autor: top

Nemusíte být fanoušci golfu, přesto byste měli zpozornět! Na hřišti Dýšina u Plzně od zítra hrají golfové profesionálky turnaj evropské LPGA a jak vidno, některé hráčky, které se slétly do Česka z celého světa, nejsou žádné stydlivky. Budou bojovat o 250 tisíc eur (6,5 milionu korun) a rozhodně bude na co koukat! Blesk.cz vám několik krásných odhalených bohyň představí.

Sophie Sandolo (37, Itálie)

Od roku 1999, co se stala profesionálkou, vydělala golfem přes 11 milionů korun. Posledních osm let pravidelně každý rok vydává kalendář se svými sexy fotkami.

Tahle holka se opravdu nestydí. Italka Sophie Sandolo každý rok vydává sexy kalendář.Foto Profimedia

Nikki Garrett (29, Austrálie)

Za osm let na profesionální šňůře si přišla na 13,5 milionu korun. Byla Nováčkem roku 2006. Je známá tím, že občas na hru oblékne srandovní kostým, třeba včely.

Nikki Garrett už golfem vydělala 13,5 milionu korun.Foto Profimedia

Sarah Kemp (27, Austrálie)

Svlékla se jen výjimečně pro charitativní kalendář, ale stálo to za to. Rodačka ze Sydney je hrdá na své poprsí, ráda nosí šaty s hlubokým výstřihem. Za osm let vydělala 6 milionů korun.

Australanka Sarah Kemp je hrdá na své poprsí, proto ho ráda vystavuje.Foto Profimedia

Danielle Montgomery (28, Anglie)

Tahle Angličanka, která ale žije v Austrálii, patří k nejkrásnějším hráčkám. Pózovala i v bikinách a nahá ve vaně zasypaná golfovými míčky. Hraje svou 3. sezonu, zatím vydělala 2 miliony korun.

Britka Danielle Montgomery, která žije v Austrálii, patří k nejkrásnějším golfistkám.Foto Profimedia

Maria Balikova (27, Rusko)

Rodačka z Moskvy, rodným jménem Verčenova, pózování miluje, naposledy se svlékla pro Maxim. Pánové, máte ale smůlu – loni se vdala a od září je matkou dcerky Marie. Golfem vydělala 2,5 mil.

Miluje pózování před fotoaparátem! Ruska Maria Balikova se má rozhodně čím chlubit.Foto reprofoto youtube

Klára Spilková (18)

Nejlepší česká golfistka současnosti a zároveň nejmladší hráčka na Tour. Před dvěma týdny skončila šestá na turnaji v britském Denhamu, což je zatím její maximum. Za dva roky vydělala 1,3 mil.

České želízko v ohni Klára Spilková také ví, jak muže správně nažhavit.Foto Facebook

Chyenne Woods (23, USA)

Jejím strýcem je nejlepší golfista světa Tiger Woods, jeho otec Earl byl jejím prvním trenérem. Profesionálkou se stala teprve loni a hned získala první titul. Ráda leze po skalách a skáče padákem.

Neteř slavného Tigera Woodse Cheyenne na turnaji v Plzni nechybí.Foto Profimedia