Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Oblačno 22°C

Manželka veslaře Synka promluvila o nevěře: Byl to pád do propasti!

Autor: bko

Dlouho nechala mluvit jen svého muže, který ji po stříbrné olympiádě v Londýně opustil, aby se k ní a dvěma dětem po dvou měsících opět vrátil. Teď ale manželka skifaře Ondřeje Synka Pavla o těžkém období promluvila sama.

"Bylo to jako špatný tornádo se šťastným koncem? Nejdřív pád do propasti a pak blaho a štěstí, že jsme zase spolu. Oba jsme si sáhli na dno a snad se tam už nikdy nedostaneme," říká Pavla Synková v rozhovoru pro Víkend DNES.

Dvojnásobný mistr světa po návratu z Londýna zmizel od rodiny, v Praze žil u trenéra Dolečka a přiznal, že své manželce byl nevěrný...

"Byl to sled událostí, olympiáda, kterou chtěl Ondra strašně moc vyhrát, malý děti, do toho jsem měla problémy sama se sebou..." vysvětluje Synkova partnerka, že to nebylo lehké období pro nikoho z nich.

Rodina Ondřeje Synka už je zase šťastně pohromadě
Rodina Ondřeje Synka už je zase šťastně pohromadě

"Nejsem superžena a Ondřej v tu chvíli nebyl ten pilíř, který by to unesl. Ale nechci být konkrétní. Nechci se v tom patlat," říká dnes s tím, že je šťastná, jak to všechno dopadlo.

"My jsme chvilku chodili do manželské poradny a psycholog nám říkal, že právě v téhle fázi, když má rodina malé děti, se rozpadá nejvíc manželství. A když jsme se pak k sobě vrátili, byl strašně překvapenej. Tvrdil, že většina lidí od problémů utíká," může se už usmívat Pavla Synková. Její Ondřej totiž nakonec neutekl...