Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ruská raketa legendy Bureho: Tímhle výstřihem mu ukradla show!

Autor: bko

Tohle jsou okamžiky, které vhání hokejistům slzy do očí. Do posledního místečka zaplněná aréna ve stoje tleská, zatímco ke stropu stoupá dres s jejich číslem a jménem... Dojemné okamžiky si v pondělí ve Vancouveru užívala i "ruská raketa" Pavel Bure (42). Fanoušci ovšem očima dost často sklouzávali k jeho manželce, která předvedla hodně odvážný výstřih...

Legendární útočník dorazil na slavnostní ceremoniál se svou matkou a hlavně sedmadvacetiletou manželkou Alinou Khasanovovou. Ruskou modelku si vzal v roce 2009 v Moskvě, podle některých zpráv měli ovšem svatbu už o rok dříve.

Když si Bure užíval potlesku dvaceti tisíc fanoušků Vancouveru, Alina stála nenápadně za ním, ale stejně část si část show ukradla pro sebe - minimálně u mužské části diváků.

Pavel Bure si vychutnává potlesk fanoušků Vancouveru, za ním sedí jeho manželka
Pavel Bure si vychutnává potlesk fanoušků Vancouveru, za ním sedí jeho manželka

Pavel Bure se vedle svého hokejového umění, jež si mezi roky 1991 - 1998 užívali právě ve Vancouveru, proslavil i svým románkem s tenisovou hvězdou Annou Kurnikovovou.

Ti dva se měli potkat v roce 1999 a o rok později zasnoubit, což ovšem popřeli. Tehdy 18letá hvězda si pak vzala Bureho spoluhráče z ruské reprezentace Sergeje Fjodorova, i když manželství jim moc dlouho nevydrželo.