Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Najděte 5 rozdílů: Kvitová si užívala luxus u šejků, Štěpánek jedl ze schodů

Autor: lel

To jsou paradoxy. Zatímco si česká tenisová jednička Petra Kvitová užívá honosných večeří, její partner Radek Štěpánek živoří a jí ze země. Inu, protiklady se asi opravdu přitahují!

Český tenisový pár baví nejen na kurtech. Zatímco Kvitová se v pondělí večer na Twitteru pochlubila fotkou z honosného večírku v katarském Dauhá, Štěpánek musel ve stejný čas vzít zavděk o hodně chudším prostředím.

"Zabouchl jsem si klíče, tak to vypadá na romantickou večeři na schodech," pobavil fanoušky na sociální síti. "Čekám na pomoc, snad nebudu spát na chodbě," dodal k fotografii na schodech rozprostřeného suši.

Své milé Petře mohl jen závidět. Ta si totiž před nadcházejícím turnajem v Kataru užívala spolu s další tenistkou Stefanie Vögeleovou párty pro hráče a trenéry v luxusní restauraci.

Pro daviscupového hrdinu bylo netradiční stolování hned druhou smolnou příhodou během několika dní, minulý týden totiž musel odstoupit z turnaje v Záhřebu kvůli zraněné patě. To na Kvitovou zápolení v Dauhá teprve čeká, los jí do středečního zápasu přiřadil Venus Williamsovou.

Zatímco Radek Štěpánek jedl na schodech...
Zatímco Radek Štěpánek jedl na schodech...