Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Šeredová dováděla s dětmi na horách ve Špindlu: Aleno, kde je manžel Gigi?

Autor: ps

Sbalila věci a vyrazila s dětmi na hory do Česka! Modelka Alena Šeredová (35) si užila den ve Špindlu. Kromě dětí vzala také svého psa, ovšem manžel Gigi Buffon (36) s nimi nebyl. Kde ho nechala?

O krizi světově známého páru, který měl v roce 2011 svatbu na pražském Vyšehradě, informoval Blesk.cz na konci ledna. Od té doby je ticho po pěšině.

Podle Šeredové šlo tehdy o absolutní nesmysl, který si vymysleli novináři v Itálii. Ti informovali, že její manžel, jeden z nejlepších fotbalových brankářů světa Gigi Buffon, si našel milenku – moderátorku Ilarii D’Amico.

„Nenechám házet špínu na náš život! Nechte nás žít, máme dvě děti a dost mnohem zajímavějších věcí na práci,“ vzkázala tehdy žurnalistům.

Alena Šeredová vyrazila s dětmi na hory do Krkonoš. Manžel Buffon s nimi nebyl.
Alena Šeredová vyrazila s dětmi na hory do Krkonoš. Manžel Buffon s nimi nebyl.

O více než měsíc později se ukázala v Česku, kde si se syny Louisem Thomasem (6) a Davidem Lee (4) vyzkoušela poslední zbytky sněhu v Krkonoších. „Skvělá zábava ve Špindlu,“ napsala na sociální síti, kde však hlava rodiny chyběla.

Naposledy, když Alena vyrazila na hory do střediska Courmayeur, Buffon se za ní a dětmi jen otočil. Prý byl doma se psem. Jenže tentokrát byl ve Špindlu pes, ale Gigi nikde.

Nejspíše nepřijel proto, že italská Série A je v plném proudu a jeho Juventus potřebuje body, aby vyhrál ligu. Zatím má skvěle našlápnuto, vede o 11 bodů před AS Řím.