Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Spekulace o rozvodu Šeredové a Buffona: Oškube ho Alena?

Autor: Patrik Vacek

V komedii Rozvod po italsku musel muž manželku zabít, aby se mohl rozvést! To už v Itálii nehrozí, ale brankář Gigi Buffon (35) by rozchodem s Alenou Šeredovou (35) finančně vykrvácel!

V pobožné Itálii byly rozvody zakázané až do roku 1971. Muži tak často vraždili své ženy a soudy byly mírné. Vrahové si za to odseděli jen směšný trest.

I dnes je v této zemi rozvod řídkým jevem a toleruje se zde nevěra. Přesto stále platí, že manželka je při rozchodu ve výhodě a dostane značnou část ze společně nabytého majetku. Suma se určuje až u italského soudu.

Obří jackpot

Buffon od svatby se Šeredovou v Praze v roce 2011 vydělal jen v Juventusu skoro 500 milionů korun! Další desítky milionů mu plynou z řady reklamních smluv. Přesto není jisté, jestli movitý brankář nepodepsal s českou modelkou předmanželskou smlouvu. I tak by ale přišel o pořádný balík.

Miliony za děti

Bonusem Aleny jsou jejich děti Louis Thomas (6) a David Lee (4), na které by musel Gigi platit výživné až do doby, než budou samy finančně schopní. To jsou za ty léta další desítky milionů korun.

Otázkou je, jestli je vůbec rozvod Aleny s Gigim na pořadu dne. Italská média spekulují o nevěře gólmana a druhý den zase o záletech Aleny. Ta se tomu ale jen směje. „Rozvádět se budu nejdříve tak za 20 let.“

Podlehl kouzlu téhle krásky i manžel Šeredové Gianluigi Buffon?
Podlehl kouzlu téhle krásky i manžel Šeredové Gianluigi Buffon?