Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Oblačno, bouřka 21°C

Bartošová a spol.: Tyhle kočky poženou pražského Lva za vítězstvím

Autor: pan

Už dnes večer mohou fanoušci Lva Praha slavit historický úspěch svého mladého klubu. Pražané vedou v osmifinále play off KHL nad Záhřebem 3:0 na zápasy. Tým z Holešovic požene za vítězstvím i trojce českých krásek. S podporou takových fanynek se prostě vyhrát musí!

MATCH OVERVIEW LEGACY
11. 3. • 19:30
KHL Medveščak Zagreb
KHL Medveščak Zagreb
2:3
ONLINE
11. března
19:30
HC Lev Praha
HC Lev Praha
Góly

Domácí: 46:25. Letang, 55:44. Ellison

Hosté: 05:49. Matai, 15:55. Mäenpää, 47:51. Ullström

Sestavy

Domácí: Dekanich (Brust) – Popovič, Martinovič, Švarný, Foster, Letang, Katič, O'Connor – Thomas, Murley, Ellison – Linglet, Vesce, Cheechoo – Ryan, Jessiman, Glumac – Kane, Murray, Bjorkstrand – Nyström.

Hosté: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Jaakola, O'Byrne, Nakládal, Gragnani – Ullström, Novotný, Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Zackrisson, Kapanen, Řepík – Ridderwall, Cingel, Matai.

Rozhodčí

Olenin, Kadyrov – Šeljanin, Sivov

Stadion

Dom Sportova Zagreb

Návštěva

6500 diváků

Miss České republiky za rok 2009 Aneta Vignerová, Česká Miss World 2012 Linda Bartošová a vicemiss z roku 2005 Michaela Štoudková... Těmto holkám bije srdce pro pražské Lvy.

A nezadaní hokejisté českému týmu si mohou dělat i jiné naděje, než jen ty hokejové. "Já jsem určitě ta největší fanynka a ano, přiznávám, ráda bych i vyhrála večeři s hráčem, třeba během ní mezi námi něco přeskočí," říká se smíchem Štoudková.

Michaela Štoudková svoji náklonnost k Lvu rozhodně neschovává
Michaela Štoudková svoji náklonnost k Lvu rozhodně neschovává

Ale pánové, pozor. Michaela je nezadaná, navíc to umí pořádně rozbalit. V pražských ulicích již byla viděna vykloněná z okénka jedoucího automobilu a šálou pražského Lva nad hlavou.

Všechny tři slečny spojuje nejen vášeň k hokeji, ale zároveň jsou i velkými rivalkami.

"Sešly jsme se s holkama tady na stadionu a předvedeme pořádné fandění," Ať sami hráči a veřejnost na stránce www.facebook.com/TelevizeSportTV rozhodnout, která z nás je nejlepší," hecuje příznivce pohledná Aneta Vignerová.

Takže, které přidělíte hlas vy?

Utkání mezi chorvatským Záhřebem a Lvem Praha začíná dnes od 19:30, sledovat ho můžete na iSport.cz ONLINE.

VIDEO: Tyto kočky poženou Lva za vítězstvím