Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Hokejový playboy Ručinský má přítelkyni: Ukázal modelku v kalhotkách!

Autor: pv

Půvabná kočička mu vlévá mladou krev do žil. Modelka Adéla Starková (26) se pochlubila svou »tajnou« láskou, se kterou je už dva roky. Jde o Martina Ručinského (43), který i díky ní stále řádí na ledě.

Olympijský vítěz a mistr světa se poslední roky vždy přes léto rozhoduje, jestli znovu naskočí do kolotoče hokejové extraligy.

Po boku mladé krásky se Martin musí cítit jako junák a v Litvínově se těší, že si svou bohatou kariéru v černožlutých barvách ještě jednou prodlouží.

Vždyť se stačí podívat na společný snímek, který modelka Starková hodila na Facebooku po víkendové procházce v zaplaveném lomu Amerika ve Středních Čechách. Oba září štěstím a energií. Píší jim to i známí.

Gratulace slavných

„Krásná fotka,“ chválí dvojici sportovní moderátorka Inna Puhajková. Vtípek si zase neodpustil bývalý reprezentační parťák »Růči« útočník Petr Vampola. „Kde se takhle chodí na procházky v kalhotkách,“ poštuchuje Vampola Starkovou, která mu hned odpovídá, že nejde o spodní prádlo ale o plavky. Jen jestli ví, že v lomu je zakázáno se koupat.

Galerie Martinových milenek

Dřív byl hvězdou NHL v Americe. Teď Martin Ručinský bere svou lásku Adélu Starkovou ke známému lomu Amerika.Foto Facebook
Adéla Starková (26)

Již přes dva roky chodí mladá modelka s olympijským vítězem. Občas se sice rozejdou, ale brzy jsou opět spolu. Že by Martin konečně našel tu pravou?

Veronika Vařeková (37)
Šest let nazpět randil také s bývalou manželkou nejlepšího parťáka Petra Nedvěda Veronikou Vařekovou.Foto archiv Blesk

Topmodelka byla ženou Ručinského největšího parťáka Petra Nedvěda. Přesto se před šesti lety dala dohromady s Martinem. Po několika měsících se s ním údajně rozešla přes SMS.

Ručinský chodil s Faltýnovou tři roky.Foto archiv Blesk

Petra Faltýnová (36)

Vypadalo to na osudovou lásku. Petra byla s útočníkem od roku 2004 po tři léta. Schylovalo se i ke svatbě. Nakonec ji Ručinský zrušil, protože nevěřil Faltýnové, že mu je věrná.

Michaela Ochotská (29)
Před pěti lety měl Ručinský románek s Michaelou Ochotskou.Foto archiv Blesk

Před pěti lety spolu prožili krátký románek. Oba tehdy svůj vztah nepřiznali, přestože spolu byli několikrát vyfoceni na večeři, či jak spolu šli do Ručinského domu.