Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rodiče zesnulého hokejisty Vašíčka (†30) u soudu: Snoubenku vydědili!

Autor: Pavel Skořepa, Jiří Čada

Nechutný boj o peníze po zesnulém hokejistovi Josefu Vašíčkovi (†30) se rozhořel do neuvěřitelných rozměrů. Jeho snoubenka požaduje, aby byla zahrnuta do dědického řízení, jenže z něho ji Vašíčkova rodina vyškrtla!

Kdo urve větší nebo celý kus několika desítek milionů, které zbyly po českém hokejovém hrdinovi Vašíčkovi? Bývalá přítelkyně Michaela Jajtnerová žádá svůj nárok, jenže je tu problém!

Josefovi rodiče ji vůbec nezahrnuli do nároku na dědictví. Dokonce prý musela opustit dům, ve kterém spolu s Vašíčkem řadu let v Havlíčkově Brodě žila. Blesk oslovil rodiče a do problému nahlédl. Maminku jsme zastihli na mobilu v Rakousku.

„U notáře jsme ji skutečně neudali jako spolužijící osobu,“ potvrdila Blesku paní Magda. Obratem však dodala, že bývalé partnerce jejího syna rodina nabízela auto, dům a několik milionů. „Rok se po pohřbu neozvala a pak si najala advokátku, podala na nás žalobu. Má přemrštěné nároky a přitom spolu vůbec neměli společnou domácnost,“ zdůrazňuje Vašíčkova matka.

Toto tvrzení ovšem Michaela důrazně odmítá. „S Pepíkem jsem žila sedm let. Byli jsme v Rusku i na Floridě, a teď to někdo chce vymazat,“ zoufá si mladá žena. „Rodina Pepíka mě u notáře zcela vyloučila z dědického řízení, proto jsem se začala bránit,“ vysvětlovala Blesku spor Michaela, který se táhne zhruba dva roky.

Soud bude žalobu rozplétat v září, v době, kdy uplyne třetí výročí od tragické smrti hokejisty…

Místo posledního odpočinku Josefa Vašíčka
Místo posledního odpočinku Josefa Vašíčka