Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Drsný rozvod Schumacherových! Cora se zhroutila, leží na kapačkách

Autor: ija

Cora je na dně. Rozvodová bitva s Ralfem Schumacherem ji tak ničí, že se zhroutila a skončila na kapačkách. Není divu, ve válce Schumacherových nejde o málo. Ve hře je majetek v závratné výši téměř tří miliard korun a také třináctiletý syn David.

Rozvod s Ralfem (39) stojí bývalou modelku Coru (37) všechny síly. „Cora je úplně zničená. Zhubla víc než sedm kilo a zhroutila se. Musela vyhledat lékaře, teď leží na kapačkách,“ prozradila německým médiím její dlouholetá kamarádka. „Je tak slabá, že skoro nemůže mluvit. Říká, že chce jen spát a mít klid,“ dodala rodinná přítelkyně.

Mladší bratr legendárního Michaela Schumachera, sám také bývalý pilot F1 Ralf (39) si během kariéry vydělal víc než sto milionů eur, tedy 2,7 miliardy korun. A nechce se o ně dělit.

Své stále ještě právoplatné manželce zakázal vstup do většiny společných luxusních nemovitostí a zablokoval její kreditní karty. Cora tak po třináctiletém manželství musí zapomenout na vstup do rodinné vily v Düsseldorfu, letního sídla v St.- Tropez a dalšího domu v Salzburgu. Jediné, kde ještě smí bydlet, je řadový domek v Kolíně nad Rýnem.

Ralfa nejspíš rozběsnilo, že sexy Cora si už za něj našla náhradu. Podle německého Bildu to má být boxer Manuel Charr, kterého si fanoušci ringu pamatují zejména z tvrdého souboje s Vitalijem Kličkem, při němž německému borci crčela krev z obličeje, on se ale odmítal vzdát.

Ralf Schumacher bojuje se svoji stále ještě manželkou Corou o majetek
Ralf Schumacher bojuje se svoji stále ještě manželkou Corou o majetek