Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Rodinné drama u Schumacherů! Bratr Ralf se rozvádí a soudí o miliardy

Autor: Patrik Vacek

Další těžká rána pro rodinu Schumacherů. Zatímco Michael (45) se stále velmi pomalu zotavuje z prosincové těžké nehody na lyžích, jeho bratr Ralf (39) se rozvádí s manželkou Corou (37). Někdejší vítěz šesti velkých cen formule 1 byl s vnadnou blondýnkou ženatý 13 let a mají spolu syna Davida (13). Mladší ze sourozenců si během závodní kariéry přišel přibližně na 100 milionů eur (2,7 miliardy korun). Kolik si pro sebe urve jeho bývalá láska?

Ralfova manželka Cora Schumacherová vždycky uměla využít své přednostiFoto Profimedia.cz
Pár žije odděleně už delší dobu. Ralf nechal okamžitě zablokovat všechny společné platební karty. Nechtěl však nechat Coru živořit, a tak jí měsíčně posílá pěknou apanáž 10 tisíc eur (275 tisíc korun). Blondýnka chce kromě pravidelného přilepšení získat i tučné odstupné ze společného majetku.

Ve hře jsou totiž kromě 2,7 miliardy korun i tři obrovské rezidence v Německu (Kolín nad Rýnem), Francii (St. Tropez) a Rakousku (Salzburg).

Odstartovala tak tuhá bitva právníků. Podle nich je jedno jisté, dohoda není možná a vše se bude řešit u soudu. Mladší Schumacher nabízel manželce jednociferné milionové odstupné, ale to jí nestačilo. „Nemluví spolu. Jediný jejich kontakt je přes advokáty,“ prozradil německému časopisu Closer nejmenovaný rodinný přítel.

Cora Schumacherová také závodila, v šampionátu cestovních vozů. Byla to hodně sexy pilotka...
Cora Schumacherová také závodila, v šampionátu cestovních vozů. Byla to hodně sexy pilotka...

Ralf navíc nesmí nakládat s majetkem, aby si tajně nemohl „odklonit“ část bohatství. Nepěkná bude i tahanice o nezletilého syna Davida. Oba rodiče ho chtějí do výchovy a stále není jasné, jak tenhle boj dopadne.

Za deset sezon ve formuli 1 mladší ze Schumacherů absolvoval ve 180 závodech stovky soubojů, ale tenhle životní je jeden z jeho nejtěžších. Bude vítězem, nebo poraženým?