Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Místo hezouna HERCULES. Odkopla Irina Ronalda kvůli herci z wrestlingu?!

Autor: bko

Moc dlouho netruchlila… Ruská kráska Irina Shayk se před koncem roku definitivně rozešla s fotbalovou hvězdou Cristianem Ronaldem, s jehož matkou se nemohla vystát. A už se čile spekuluje o tom, že to dala dohromady s hercem Dwaynem Johnsonem, kterému se říká The Rock, tedy skála. Po boku bývalého wrestlera si Irina zahrála ve filmu Hercules.

Podle fotek, které vznikaly při natáčení i po premiéře filmu, si Irina a Dwayne velmi dobře rozuměli. A poté, co vyšlo najevo, že se rozešla po pěti letech s  Ronaldem , se hned vyrojily spekulace, že to dala dohromady právě s The Rockem. Jako první informaci přinesl Glamour Magazine.

Filmová momentka: Irina Shayk s Herculesem, kterého hraje Dwayne The Rock Johnson
Filmová momentka: Irina Shayk s Herculesem, kterého hraje Dwayne The Rock Johnson

Šestinásobný mistr světa ve wrestlingu, který se pak vrhl na (úspěšnou a kritiky celkem chválenou) filmovou dráhu, se prý na rozchodu hvězdného páru velmi čitelně podepsal.

Tomu by odpovídal i další drb, podle kterého obrovský pugét růží, jímž se Irina chlubila na své narozeniny, pocházel právě od Dwayna… Co na to všechno Cristiano? I když má pořádný „pekáč buchet“, do fyzické konfrontace s bouchačem „Skálou“ se asi pouštět nebude.