Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šokující konec! Irina se rozešla s Ronaldem: Na narozeniny tvojí mámy nejdu

Autor: pan

Týden, který jen tak z paměti nevymaže. V tom dobrém i špatném. Tak bude vzpomínat na posledních sedm dní hvězdný fotbalista Realu Madrid Cristiano Ronaldo. Zatímco v pondělí si vychutnával v Curychu vítězství v anketě Zlatý míč pro nejlepšího hráče roku, o pár desítek hodin později se mohl pro změnu utápět v lítosti. Jeho přítelkyně ruská modelka Irina Shayk se po pětileté známosti se slavným Portugalcem rozešla.

Informaci o rozchodu potvrdila médiím samotná ruská modelka a hned si hvězdu Realu Madrid odškrtla ze svého twitterového účtu. Definitivní konec vztahu měl nastat poté, kdy Irina odmítla před koncem loňského roku navštívit narozeninovou párty k šedesátinám Cristianovy matky.

Podle informací portugalského deníku Correio da Manha řekla ruská kráska Cristianovi, že se s ním do jeho rodné Madeiry nevydá, což měla být poslední kapka, která ukončila vztah slavného páru. Cristiano měl následně slavit příchod nového roku sám se synem.

Dle spekulací médií za vším stojí vzájemné spory mezi Irinou a Ronaldovou matkou Marií Dolores. Portugalský fotbalista se měl v tomto sporu přiklonit na stranu matky, což definitivně zlomilo jejich už tak křehkému vztahu vaz.

Už je volná... Irina Shayk se rozešla s Cristianem Ronaldem
Už je volná... Irina Shayk se rozešla s Cristianem Ronaldem
 

Kvůli matce na vyhlášení nepřišla

Vše mělo gradovat i při pondělním vyhlašování Zlatého míče, na kterém Irina chyběla. Ruská modelka se rozhodla zůstat raději na hotelu, protože v hledišti byla při slavnostní události právě Ronaldova matka.

"Dolores si myslí, že Irina není pro jejího syna tou pravou a už vůbec není vhodnou matkou pro jejího syna. Ona chce, aby při Cristianově boku stála žena, která mu bude oporou v budoucnosti a bude především dobrou matkou pro jeho syna. Právě to u Iriny neviděla,"  prozradil portugalským médiím zdroj.

Ruská modelka definitivní tečku za vztahem udělala symbolicky na sociálních sítích, kdy si po pondělním vyhlašování cen definitivně odškrtla ze seznamu právě Ronalda.

Že je vztah v troskách, potvrdil nepřímo i Ronaldo při svém projevu krátce poté, co obdržel cenu pro nejlepšího fotbalistu planety. "Musím poděkovat mojí rodině a všem lidem, kteří mě podporovali. Mé díky také patří všem mým přátelům v Realu Madrid a v národním týmu. Díky nim jsem se stal tak dobrým hráčem," řekl Ronaldo. Ve výčtu díků však ani náznakem nezmínil svoji přítelkyni.

"Je to pro mě nezapomenutelný moment. Vyhrál jsem Zlatý míč potřetí, cítím se nesmírně šťastný. Těším se na další výzvy," doplnil záhy CR7. Je otázkou, zda ho jistě bolestný rozchod nevykolejí.