Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tajemná proměna rozcuchané Berbrovy blondýny: Co dělali ve stavebninách?

Autor: nem

Roman Berbr (61) s potěšením »myje hlavy« fotbalovým rozhodčím od přeborů až po ligu až z toho končí kariéry. Zdá se, že nešetří ani krásné ženy!

Čtvrtek 10. září 16:09, Praha – Strahov. Nikol Müllerová s ohonem vyráží za Romanem Berbrem do Nýřan.

Berbrova kamarádka ze Strahova Nikol Müllerová (pracuje tam pro firmu STES) totiž při nedávné návštěvě u místopředsedy fotbalové asociace změnila účes. Všimněte si ohonu, který měla při příjezdu.

Blonďatá kamarádka Berbra přijíždí do stavebnin. Vlasy má v culíku.
Blonďatá kamarádka Berbra přijíždí do stavebnin. Vlasy má v culíku.

Poté Roman rozpustilou kamarádku hostil dvě hodiny ve stavebninách. Zní to divně, ale má to logiku: kšeft v Nýřanech u Plzně totiž fotbalový boss spoluvlastní a vzhledem k tomu, že dáma se dostavila po zavíračce, byl tam klid.

Čtvrtek 10. září 19:08, Nýřany (stavebniny). Nikol odjíždí z návštěvy u Berbra, na které strávila skoro dvě hodiny, už s drdolem. No a všimněte si vlasů, které má Nikol při odjezdu z audience. Je zřejmé, že je mezitím rozpustila a pak je znovu zpracovala. Že by jí Roman myl hlavu? Možností je jistě víc.

Říká se, že když si žena hbitě a jakoby mimoděk upravuje vlasy, je nejvíc sexy. Na to pozor, raději nedomýšlet… To by se manželce Dáše Damkové nemuselo líbit!

Co mohli dělat?

Cvičil na kadeřníka

Berbr je podnikavý nezmar. Sice se říká, že pro fotbal dělá 24 hodin denně, ale má i stavebniny a další aktivity. Služby, tedy i kadeřnictví, je jistě perspektivní obor.

Nikol si lehla

Müllerová jela na návštěvu do Nýřan až z Prahy a možná byla po stokilometrovém dálničním sprintu unavená. Dalo by se pochopit, že vleže by takový cop nepříjemně tlačil…