Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Fotbalová veselka! Lampard se ženil, Čech vyvedl manželku. A co Mourinho?

Autor: bko

Váleli spolu na hřišti a svého bývalého spoluhráče přišli podpořit i v jeho velký den. Legenda fotbalové Chelsea Frank Lampard, který dohrává kariéru v zámořské MLS, si v neděli řekla své ANO s krásnou televizní moderátorkou Christine Bleakley. A nechyběl u toho třeba ani Petr Čech s manželkou.

Velkolepá svatba se odehrála ve viktoriánském kostele Sv. Pavla v exkluzivní londýnské čtvrti Knightsbridge a jak se dalo očekávat, ozdobil ji výběr fotbalových hvězd, ale i britského showbyznysu.

Televizní moderátorce Christine Bleakley to ve svatebním moc slušelo...
Televizní moderátorce Christine Bleakley to ve svatebním moc slušelo...

Na obřadu nechyběl Lampardův bývalý spoluhráč z Chelsea Petr Čech , který ovšem nyní hájí barvy Arsenalu. Český brankář dorazil i s manželkou Martinou a oběma to moc slušelo. Současný kapitán Blues John Terry dorazil také s manželkou, partnerka doprovázela i Branislava Ivanoviče.

Mezi pozvanými byli ovšem i Wayne Rooney či Rio Ferdinand z rivalského Manchesteru United, se kterými Lampard hrával v anglické reprezentaci, stejně jako kouč Harry Redknapp, který ovšem patří k „přízni“ – je to ženichův strýc.

Napjatě se očekávalo, jestli dorazí i další pozvaný host – José Mourinho , toho času už odvolaný kouč Chelsea. Média přinesla dokonce jeho snímky, jak se prochází po okolí, nicméně při samotném obřadu už zachycený není…