Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Judista Krpálek čeká dítě s dcerou tenisového bosse Kaderky: Prezident bude dědou!

Autor: top

První trofej letošní tenisové sezony je doma. Šéf svazu Ivo Kaderka bude dědou! Udělá ho z něho dcera Eva (22), která se v červnu stala manželkou judisty Lukáše Krpálka (25).

Mistr světa a dvojnásobný mistr Evropy měl s Evou veselku na zámku v Bechyni, potomek se tak jeví jako dalším logickým krokem. Scénář byl ale trošku jiný...

Přišlo to dřív

„Mimčo jsme plánovali. Ale spíš až po olympiádě. Jenže to vyšlo trochu jinak,“ usmívá se Krpálek, jehož příprava na Hry v Riu, které se konají v srpnu, je v plném proudu.

Významnější akce – účast při porodu – čeká nejlepšího českého judistu těsně před odletem do Brazílie. „Mělo by se to narodit v půlce července, takže bych to měl stihnout ještě před odletem na olympiádu,“ doufá Krpálek, který hodlá vylepšit své 7. místo z  turnaje před čtyřmi lety v Londýně. „Miminko by mohlo být ještě takovým nakopávačem navíc,“ věří.

Mistr světa v judu Lukáš Krpálek se oženil
Mistr světa v judu Lukáš Krpálek se oženil

Nejdřív státnice

Na mladé paní Krpálkové, kterou v únoru čekají státnice na vysoké škole, těhotenské bříško ještě není vidět. A tak nastávající rodičové zatím nevědí, zda to bude holka, nebo kluk.

„Samozřejmě jako každý chlap bych měl radost, kdyby to byl kluk. Ale stejné to bude i s holkou. Ta by určitě byla hezká po mamince. Ale hlavní je, aby to bylo zdravé,“ zdůrazňuje dvoumetrový a sto kilo vážící obr.